Így lesz igazán felszínes és semmitmondó eljegyzésed!

Beszélnünk kell. Tudom, hogy te amolyan romantikus, meghitt közegben képzelted el az eljegyzésünk pillanatát - és hogy legkevésbé sem vágysz nagy nyilvánosságra. Ám a helyzet sajnos az, hogy manapság már nincs eljegyzés nyilvánosság nélkül - és nincs romantika profi fotók nélkül!

Ez van, szivi. Muszáj posztolnunk a nagy pillanatról - és mivel ez már szinte kötelesség, így arról is gondoskodnunk kell, hogy a fotók kellően magas színvonalúak legyenek. De nyugi, nem hagylak egyedül ezzel a sok tennivalóval. Máris mondom, mi kell egy tökéletes eljegyzéshez:

Stáb: Egy fotós nem fotós, két fotós egy fotós!

Fotós, videós alap - és inkább kettő, mint egy, mert minden szögből kell fotó, hogy eltaláljuk a legelőnyösebb profilomat. Legyenek képben a Boomerang és a slo-mo /lassított felvétel/ lájkmágneses erejével! Legyenek ideális fényviszonyok és vészforgatókönyv arra az esetre, ha Pártai Lucia - a magánkonzultáción - benézné az aznapi időjárást! Semmi ügyetlenkedés, semmi balekság, zéró totymorgás!

Ez az eljegyzésünk, ember, nem holmi meghitt, esős kedd este, az istenit! Mikorra tartogatnád a patronjaidat, ha nem erre az alkalomra? Az időzített posztolást majd én intézem, szigorúan Hudson-filterrel. Mondjuk, ha tudnál intézni szivárványt, az mindkettőnk helyzetét megkönnyítené.

Helyszín: Viszlát intimitás!

Csak semmi személyes, főleg nem intim! Grandiózus és egyedi leánykérést akarok! Például kéne Disneyland - de az egész kell, privátba'. Magángép. Magánbármi. Sztárséf. Elhagyatott öböl, hintóval, lampionarzenállal. Leszedált egzotikus állat, haptákban álló személyzet, brutál kilátás. Minimum.

Forrás: Shutterstock

Büdzsé: Gatyásodj le!

Ugyanez vonatkozik majd az esküvőnkre is - kapsz egy évet, hogy összeszedd magad. Bájos, hogy egy kőkerítéses, kültéri grilles házra szerettél volna gyűjteni, utcai vegyes házőrzővel - de a sztártervezőm óradíja ezt nem engedi. Tartsd szem előtt azt a köztudomású tényt, miszerint ezek a Nők Nagy Napjai, a pasi csak biokellék és malacpersely.

Dekor: Rózsa rózsa hátán, de nem ám a piacos fajtából!

Tudod, vannak azok a génmanipulált, keresztezett mittudoménmilyen rózsák, amik parfümillatot árasztanak magukból napnyugta után, és melegben rózsaszínes, hidegben pedig kékes színben pompáznak. Na, abból néhány százat igazán elszórhatnál, ne sajnáld! A Margaret Island zenekarnak is biztosan tudsz annyit fizetni, hogy lenyomjanak egy romi minihaknit. És hát az időzítés... legyen meglepetés, de ne annyira, hogy ne legyen a sminkem, outfitem tökéletes, valamint legyen persze promózható is!

Gyűrű: Egy mind felett!

Brit tudósok kimutatták, hogy aki hagyományos (= snassz) gyémánttal tud csak előrukkolni, annak 36%-kal kisebb az esélye a boldog, kiegyensúlyozott házasságra, mint annak, aki fekete vagy sárga követ választ.

U.i.: Ez a cikkem nagy mennyiségű iróniát tartalmaz, ezért aki első olvasásra hibbantnak titulált, azt kérem, olvassa el újra! :)

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek