jó nők tökéletes nőiesség Ferencz Gabriella utálat
A neonsárga, feszes szoknya alatt aprócska tangabugyit visel, ami minden egyes lépésnél kirajzolódik formás fenekén. Szemből nézve pedig azt is megtudhatja mindenki, mekkora az a dekoltázs, amiből egy hirtelen mozdulat során még éppen nem buggyan ki a melle.

Vezető, magabiztos, az igazi nő megtestesítője. Olyan, aki minden férfit elvarázsol, akire minden lány hasonlítani akar, és akit minden ellenszenv ellenére sem lehet utálni. Mert tökéletesen csinálja, amit csinál: egy kis flört jobbra, meg persze balra is - nehogy valaki megsértődjön -, egy csípőringás, egy véletlen érintés, hogy "Igen, pontosan értem, amit mondasz."

De nemcsak a férfiaknak jut belőle, hanem a nőknek is. Hiszen kedves, barátságos, példakép is lehetne számukra - de hát erre születni kell! Vagy el lehet esetleg lesni a praktikáit? Mert vannak titkai, eszközei, és aki nyitott szemmel jár, az észre is veszi.

Persze könnyebb annak, aki mindezt a génjeiben hordozza, és bármikor kirázza a kisujjából. Akinek reggel nem kell gondolkodnia azon, hogy melyik szexi ruhát vegye fel, mivel csak olyanja van. Nála nincs különbség munkahelyi megbeszélés, baráti program, esküvő vagy randevú között, mert minden alkalomban a lehetőséget látja. Így egyik helyen sem fog visszafogottan megjelenni, hiszen lehet, hogy éppen egy szingli pasi, vagy egy elvált férfi vár arra, hogy elcsábítsa.

Forrás: Shutterstock

Mert minden erről szól, hogy ő legyen a legjobb csaj, minden tekintet rászegeződjön, és akkor is meghallgassák a véleményét, ha az kevésbé érdekes vagy fontos.

Ő pedig nagyon jól játssza a szerepét. Így érte el azt is, hogy vezető lehessen belőle: a női vonzerejét kombinálta az eszével, ez pedig ellenállhatatlan párosítás. Nem kényeskedik, számára minden lehetőség esély arra, hogy elérje a célját. Ha kisebb léptekkel haladhat a ranglétrán, akkor úgy, de legalább állandó mozgásban van. Elvállalja azokat a feladatokat is, amelyek nem éppen egy "szupernőhöz" valók, de ahogyan a megjelenése, úgy a kitartása is példaértékű.

Porban, sárban, esőben, gálán, a ruha mindig feszes, a cipő pedig magas sarkú. Mindig sokat mutat, és keveset sejtet. Lehet, hogy sok nő akarná utálni, legalább egy kicsit, de nekik sem sikerül. Pedig a kedvesség csak addig marad, míg ők is partnerek a színjátékban - mert amint valaki ellentmond neki, szigorú és távolságtartó lesz.

Lehet, hogy csak két szót vet oda, de azok marnak, mint a mérgeskígyó. Egy pillanat az egész, utána minden folytatódik tovább, jön a mosoly, a barátnői hang, csak a varázsán esett csorba. Mert nem arra jövünk rá, hogy ilyen is tud lenni, hanem arra, hogy minden látszat csupán.

Azért kell a figyelem, mert bizonytalan, azért kell a beszélgetés, mert magányos. A ruhák egy kedves férfi finom érintését helyettesítik, a mosolyt pedig bármikor szomorúság válthatja fel. Persze szigorúan a négy fal között, mert a jól felépített imidzsén kívül semmi egyebe nincs. Ilyenkor jöhet rá a többi nő, hogy lehet, nekik nincs annyi szexi ruhájuk, de az biztos, hogy otthon is tudnak nevetni, örülni és egyszerűen csak jól érezni magukat.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.