házasság vágyak megcsalás kurva feleség örömlány kielégülés B. Barbi
- Egy dologban biztos vagyok. Eszem ágában sincs elhagyni Julcsit - szögezi le már a legelején Péter. - Ha jobban belegondolok, igazából szinte hibátlan kapcsolat a miénk.

Jártunk, megkértem a kezét, összeházasodtunk és gyereket vállaltunk. Mindezt különösebb gond, probléma nélkül. Alapvetően mindenünk megvan: ház, autók, megtakarítás, nyaraló, jól fizető állások. A külvilág számára tökéletes pár vagyunk.Julcsi pedig több év után is még mindig gyönyörű, okos, és szépen neveli a kislányunkat.

- Ez mind szép és jó, de térjünk a lényegre: más nőhöz jársz a szexért. Miért? - vág közbe Enci.

- Igen, ez így van. És ha számít, nem vagyok rá büszke. A lányunk születése előtt minden normális volt közöttünk. Aztán megszületett Vica, és azóta a feleségem csak akkor hajlandó szeretkezni velem, ha a gyerek nincs otthon. Hiába tudjuk, hogy alszik, már/még nincs ébren... Egyszerűen zavarja, nem tud kikapcsolni. Legalábbis ezzel a magyarázattal, vagy ha úgy tetszik, kifogással találkoztam az utóbbi években. Nálunk nincs fejfájás vagy fáradtság - kínjában egy mosolyt erőltet az arcára.

- Basszus! Mennyi idős a kislány? 4 éves?

- 5 és fél. - A közel 40 éves férfi hangjában büszkeség és szégyen elegye érződik. - 2019-ben júliusban szexeltem először a feleségemmel. Bár a mai napig igyekszem romantikus hétvégéket szervezni, de a jellemző az, hogy végül lemondom őket. Julcsi nem érzi jól magát, így kettesben nem megyünk sehova. Ez volt januárban, februárban, márciusban...

Forrás: Shutterstock

- Akkor júliusban hogy jött össze?

- A nagyszülők elvitték a gyereket nyaralni, és szerencsémre Julcsinak sem volt meg a havija. Volt egy egész hetem, hogy újra felfedezzem a feleségem.

Láthatólag néhány kellemes emlék suhan át az agyán.

- Erről az egészről beszéltetek valaha?

- Persze. Többször is szóba került, de ő hajthatatlan. Nekem pedig vannak igényeim. Szóval, igazából emiatt fizetek a szexért. Alapvetően boldog és elégedett vagyok. Nem akarok elválni, nem akarok mással együtt élni. Nem véletlenül választottam Julcsit évekkel ezelőtt. Felmerült bennem az is, hogy "igazi" szeretőt tartok, de egy normális nő nem elégszik meg a második hellyel, hiába fénylik az ezüst is szépen... És bevallom, ezt képtelen lennék csinálni.

Testileg megcsalom ugyan, de érzelmileg egyik lányhoz sem kötődöm. A szeretőnél pedig szerintem van érzelem is, amitől sokan kétfelé szakadnak. Ezt pedig hosszú távon nem lehet csinálni. Képtelenség. Én a családomnak akarok érzelmileg mindent megadni, nem egy harmadiknak.

- Több lány is van? - kérdezte Enci, mert megragadt Péter mondandójának az elején, és már egy egész pornófilmet leforgatott a fejében az újabb kérdés közben.

- Azért tisztázzuk, hogy nem hetente járok más lányokhoz! Ha pedig egy-két havonta egyszer fiús estét tartok, akkor sem bulikban vagy az utcasarkon keresem a gyönyört. Vannak nők, akik ezzel keresik a kenyerüket, így nincsenek hosszas levelezések, ismerkedés. Nekem erre nincs igényem.

- Julcsi tud erről az egészről, ami évek óta zajlik a háta mögött? Azért csak sejti, hogy egy 40 éves férfi évi 1-2 alkalom szexszel nem éri be?

- Talán sejti, talán nem. Tényleg nem tudom. Azt viszont tudom, hogy nem akarom elhagyni. Fantasztikus anya, és az előzőektől függetlenül fantasztikus feleség. Így élünk, és ez működik. Miért változtatnék rajta?

B. Barbi novellája

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.