szerelem kibeszélő férfiasság magazin párkapcsolat párkeresés tökéletlenség valódiság gyengeség Császár Zsanett
Nem te vagy a megtestesült álomférfi. Ha az lennél, soha nem késnél, és soha nem felejtenél el semmit.

Árgus szemekkel lesnéd a kívánságaimat: elrohannál egy nonstop üzletbe, ha éjjel rám törne a fagyiéhség. Reggelente ágyba hoznád nekem a kávét és a kedvenc újságomat. Tetőtől talpig megmasszíroznál, ha idegesen érnék haza a munkából - kérnem sem kellene. Minden alkalommal érdeklődve hallgatnád a barátnőim pasiügyeit, soha nem mondanád, hogy téged ez nem érdekel. Ha így lenne, ragacsos sziruppal leöntött boldogságban telnének a napjaink - no és persze az éjszakáink.

Korábban azt hittem, ilyen a tökéletes férfi, ezért máshogy indultam neki egy kapcsolatnak. Ábrándokat kergettem: szentül hittem, hogy egyszer megtalálom a fehér lovas herceget. Ha pedig egy pasi nem illett bele az általam kreált képbe, rövid időn belül szakítottam vele.

Azt hittem, egy jól működő kapcsolathoz mindennek kereknek kell lennie - aztán jöttél te, és megváltoztattad a véleményemet. (Meg az egész életemet...) Egy csomó tulajdonságodat fel tudnám sorolni, amivel boldoggá teszel - de a hibáidat is éppen annyira szeretem. Nem neveznélek tipikus férjjelöltnek: a villanykörtét sem tudod becsavarni, a főzési tudományod pedig kimerül a rántotta elkészítésében - és legtöbbször még azt is elrontod.

Szépen tudsz takarítani, de a bevásárlás terén még lenne hova fejlődni: a múltkor megkértelek, hogy hozzál citromot a citromtortához, és egyetlen egy fonnyadt darabot sikerült vásárolnod... Néhány évvel ezelőtt még felhúztam volna magam ezen. Most potyogtak a könnyeim a nevetéstől, annyira vicces volt a szituáció.

Forrás: Shutterstock

Imádlak - a naivitásoddal és a szétszórtságoddal együtt. Persze eleinte nehéz volt megszoknom, hogy mindig mindent elfelejtesz (én pont az ellentéte vagyok), de megtanítottál egy kicsit lazábban hozzáálni az élethez. Ez - így utólag visszanézve - nagyon jót tett a személyiségemnek.

Más fura dolgaid is vannak: például képes vagy mindenféle kacatot felhalmozni magad körül. Az efféle hóbortokat más férfiaknál nehezen viseltem, de ha rólad van szó, egyáltalán nem zavar. Elfogadtalak olyannak és annak, aki vagy - nem akarlak megváltoztatni.

Szeretem benned, hogy nem teszel úgy, mintha mindentudó lennél. Szüntelenül figyeled önmagad, próbálsz fejlődni, és van bátorságod beismerni, ha tévedtél. Szeretem az egyszerű, sallangoktól mentes természetedet - azt hiszem, ez varázsolt el már az első pillanatban. A tökéletlenséged tesz valódivá, a félelmeid, a gyengeségeid emlékeztetnek arra, hogy emberből vagy. Nehéz szavakba önteni, milyen hálás vagyok ezért a szerelemért.

Köszönöm, hogy megtanítottál a feltétel nélküli elfogadásra. Köszönöm, hogy minden nap emlékeztetsz rá, hogyan tud együtt létezni a párkapcsolat és a szabadság. Veled akarom élvezni a nagybetűs Valóságot - senki mással.

Az Igazi helyett Igaz Szerelmet keresekhttp://www.she.hu/herself/20180102-igazi-helyett-az-igaz-szerelmet-keresem-takacs-solya.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.