Biztonsági játékos pasi: addig használ, amíg hagyod...

Hallottál már a biztonsági játékos férfiakról? Tudod, hogy milyen taktikával dolgoznak, és mi a céljuk? Fruzsi története tökéletesen leírja, mire is számíthat tőlük az ember lánya..

- Fruzsi, gyere fel hozzám!

- Nem megyek.

- Naaa, gyere már fel!

- Mondtam már, hogy nem megyek.

- Ne légy már ilyen szívtelen!

- Ééééén? - kérdezi a lány, és már érzi, hogy kezd elfogyni a türelme. A csupán baráti találkozó ellenére már megint itt tartanak. - Kinek van barátnője? Nekem? - teszi fel a költői kérdést.

A férfi természetesen nem hagyja magát. - Tudod, hogy csak egy szavadba kerül, és otthagynám.

- Eszedbe ne jusson!

- Naaa, próbáljuk ki, milyenek lennénk együtt! - próbálkozik tovább a férfi.

Na ekkor már végképp elborul a lány agya. - Ezt hogy gondolod? - kérdezi. - Mi lenne, haúgy kezdenél bele egy kapcsolatba, hogy előbb lezárod a régit? De mivel megbeszéltük, hogy részemről barátságnál több nem lehet, így aztán miattam ne tégy ilyet!

A biztonsági játékosok köztünk élnek...

Ismerős a szituáció? Bizonyára sokaknak igen, hiszen számtalan biztonsági játékos él közöttünk. Ránézésre olyanok, mint bármelyik másik ember, és csak akkor ismered meg őket, amikor egy kis változatosságra vágynak.

Természetesen nem adják fel a már megszokott kis életüket, a biztos hátteret, de egy bájos pofi, egy csábítóan domborodó mell vagy egy kerekded fenék könnyedén felkelti az érdeklődésüket - és onnantól kezdve hajtja őket a vágy a szükségleteik kielégítése felé. Fantáziájukban már el is képzelték, ahogy vad csókcsatákat vívtok - hogy mást ne is említsek...

Forrás: Shutterstock

Siránkozik, mégsem vált!

Újra és újra próbálkozik... Akkor is, ha már egyértelműen a tudtára adtad - többször is -, hogy minderről szó sem lehet, és csak barátként tekintesz rá. Hiszen, mikor ultimátumot adsz neki, akkor a jelenlegi kapcsolatát választja. Közben azonban egyre azt hajtogatja, mennyire rossz a viszonya a jelenlegi párjával, és hogy te lehetnél neki az Igazi. Ennek ellenére még mindig ugyanazzal a nővel van, és ilyenkor felmerül bennem a kérdés: a kedvese vajon tud a kettejük "válság állapotáról"?

Akár igen, akár nem a válasz, az én mottóm az: tedd rendbe a kapcsolatodat, vagy hagyd ott a párod, de ne játssz "kettős játékot"! Hiszen lehet, hogy az illető dobbantana, ha kötélnek állnál, és kiderülne, hogy a fixnek tűnő partnere csupán biztonsági tartalékos, de ugyanez kiderülhet akár rólad is.

Talán az tartja a párja mellett, hogy még így is van esélye más nőknél. Mert ha így van, akkor az élethosszig tartó kapcsolat sem tűnik olyan riasztónak - még annak sem, aki retteg az elköteleződéstől. Bárhogy legyen is, szerfelett idegesítő, amikor a falnak beszélsz.

Titokban mindig többet akar...

Na, de most úgy tűnik, elfogadta végre a megváltoztathatatlant, és nem ostromol többet. Mert egyébként megértő barát, és értékes ember. És miért ne lehetne férfi és nő között barátság? Még ha sokak szerint ilyen nem is létezik. Elbeszélgettek a világ dolgairól, kiöntheted neki a szíved, azaz ő számodra a tipikus férfi barát. És ahogy mindezt végiggondolod, megcsörren a telefonod. Ő az:

- Fruzsi, feljössz hozzám?

- Áááá... :)

Fruzsi történetét Herczeg Zsuzsa jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock