A kudarcaim miatt félek új kapcsolatba kezdeni...

Szájára kente a rúzst, aztán idegesen letörölte egy zsebkendővel. Túl snassz - állapította meg bosszúsan. Gőze sem volt, hogy dögös legyen-e, vagy inkább szende. Vajon milyen stílust kedvel a srác? Nem ismeri.

A postán kérte el a telefonszámát, de olyan eredetin és cukin, hogy nem volt ereje visszautasítani. A ruha és a rúzs fontos, szögezte le magában - miközben egyre idegesebb lett. Csoda, hogy akkor és ott megtetszett Csabának (ennyit tudott: Füredi Csabának hívják, és informatikus egy nagyvállalatnál). Pedig egyszerű farmer-póló szerelésben volt, smink nélkül. Maradhatna a natúr stílusnál, de az olyan érzést keltene, mintha félvállról venné az első randit.

A haverjai biztosan beoltanák valami olyasmivel, hogy "Túl flegma a csaj, leszar téged, azért nem öltözött ki!" A férfiaknak pedig mindig a csürhe véleménye az első, akikkel piálnak és buliznak, ezt már megtapasztalta. Tamás is ilyen volt, akivel két évig járt - a hülye barátai miatt szakítottak.

A legjobb lesz, ha dögös stílusban nyomom - határozta el magát. A csipkeruhája után nyúlt, a következő pillanatban azonban vissza is dobta az ágyra. Még a végén rásütik, hogy mindenáron pasit akar fogni. Hogy gátlástalan kurva, aki már az első találkozáskor szexelni akar.

Anyuci nyilván ott van a képben, hiszen Csaba maximum 30 éves lehet - mit szólna, ha a mély dekoltázsáról mesélne neki először a fiacskája?Feri volt ilyen, jutott eszébe keserűen. Mindig, mindenről beszámolt az anyjának. Másfél évig jártak, talán még most is együtt lennének, ha anyuka nem vágja taccsra a kapcsolatukat...

Forrás: Shutterstock

Az emlékezéstől kis híján rájött a sírás. Letolta magát: minek rinyál?! Hiszen többé úgysem engedi, hogy átverjék. Vége az odaadásnak meg a bizalomnak. Mostantól minden férfi kösse fel a gatyáját, ha vele próbálkozik!

Csaba sem kurvázhat le csak úgy, egy hülye dekoltázs miatt... Inkább nadrágkosztümöt húz, az tuti. Persze, így meg unalmasnak tűnhet. Elmész te a fenébe! - sziszegte képzeletben Csabának. Mert szinte látta maga előtt, ahogy lenéző mosollyal végigméri az öltözéke miatt...

Aztán ráébredt, hogy nincs is kedve randevúzni. Minek találkozna egy újabb bunkóval?! Biztosan olyan, mint a többi... A telefonja után nyúlt, hogy lemondja a randit, de kopogtak. Csaba lesz az - nem baj, legfeljebb személyesen küldi el. Visszabújt az otthoni ruhájába, úgy ment ajtót nyitni.

- Szia! Figyu, most akartalak hívni. Közbejött valami, aaa... barátnőm összeveszett a pasijával. Feljön, muszáj vigasztalnom egy kicsit.

- Hűha! Értem. Igazán kár. Akkor máskor?

- Nem hiszem. Elég elfoglalt vagyok.

Hallgatott. Várta, hogy a fiú elköszönjön végre, bár az arcán átfutó csalódottság láttán hirtelen elöntötte a lelkiismeret-furdalás.

- Mi a gond? - kérdezte végül a másik egyenes tekintettel. - Azt hittem, azért adtad meg a számodat, mert tetszem. Esküszöm, nem akarlak rögtön feleségül venni! Csak gondoltam, megismerhetnénk egymást.

- Tudom, de... meggondoltam magam. Ne haragudj!

- Értem. Akkor szép estét!

Mire bereteszelte az összes zárat és bekulcsolta az ajtót, már elöntötte a felismerés, mekkora hülyeséget csinált. Tétovázott egy darabig - végül úgy, ahogy volt, mezítláb, futásnak eredt lefelé a lépcsőn. De már nem érte utol Csabát. Bámulta egy darabig a néptelen utcát, majd csalódottan megfordult, és visszasétált a lakásba, hogy egyedül töltse az estét, ahogyan mindig.

Forrás: Shuttertsock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?