vásárlás pénz Laczó Adrienn spórolás pénzköltés fizetés
"Véletlenül" elkölteni egy rahedli pénzt egyszerűbb, mint gondolnád. Egy kis elcsábulás itt, egy lánybúcsú ott, és voilá, kész a tőzsdekrach.
  1. nap: Swarovski. Leárazás. Két szó, amelytől viszketni kezd az összes ékszertelen bőrfelület és káprázni a szem. Mert megérdemlem - persze az egész szettet, nem ám önmagában a fülbevalót, az milyen snassz lenne már?! Magad uram, ha szolgád nincs - akarom mondani pasid. Áh, egyre megy...
  2. nap: Már hetekkel ezelőtt lebeszéltük a kollégákkal ezt a steak vacsorát. Steak, bor, mámor, Provence - mi kell még? Megfelelő smukk, de azt már beszereztem tegnap - potom áron.
  3. nap: Mimi sérvet kapott. Mimi egy törpeuszkár. Be kellene hálóznom az állatorvost, és akkor lehetne még egy Swarovski kollekcióm, és kórházi számla is pipa lenne...
  4. nap: Az IKEA a másik gyengém, mit tagadjam? Beugrom egy húsgolyós vacsira, aztán 3 óriási bevásárló szatyorral távozom - és természetesen csupa olyan dolog van bennük, amelyek feltétlenül szükségesek az otthonomba. Mint például egy 42. cuki szappanadagoló, mintás ágynemű, vagy színes tányéralátét.
  5. nap: A barátnőm esküszik erre a keratinos haj izére, és mivel még tartanak a kuponnapok (emlékezzünk a csillivilli ékszerekre), én is kipróbálom. Már csak egy tiarát kell vennem a megújult sörényemre, hiszen ilyen drága frizurát még II. Erzsébet királynő sem engedhet meg minden nap.
    Forrás: Shutterstock
  6. nap: Megláttam egy kirakatban A CIPŐT... Ugye nem szorul a történet különösebb magyarázatra?
  7. nap: Ötlet kell lánybúcsúra, Micimackó gondolkozz... Hát persze, wellness! Wellness sooook Cosmopolitannel - elvégre mi vagyunk a Szex és New York quartett fapados verziója.
  8. nap: Fizetési emlékeztető. Milyen fiz... Áá, igen. Máris intézem, bár mintha a fogamat húznák. Többet egyszerre.
  9. nap: Hallottam anyukám hangján a telefonban, hogy majd' megpusztul egy velencei tavas lángos-fröcsi kombóért. Mily' véletlen, hát én is! Felszedem munka után, és irány a plázs!
  10. nap: Maga a bankfiók igazgatója hívott, hogy aggódik a likviditásom miatt. Mit válaszolhattam volna? Én is. De egy villám shopping még belefér, vennem kell egy spórolós szoknyát színben passzoló cipővel. Nem, a pár napja vásárolt darab pont nem illik hozzá. Holnaptól pedig eskü spórolni fogok!

Téged mi tud a legkönnyebben elcsábítani?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.