Hogyan veszítsük el a fizunk felét 10 nap alatt?

"Véletlenül" elkölteni egy rahedli pénzt egyszerűbb, mint gondolnád. Egy kis elcsábulás itt, egy lánybúcsú ott, és voilá, kész a tőzsdekrach.

 1. nap: Swarovski. Leárazás. Két szó, amelytől viszketni kezd az összes ékszertelen bőrfelület és káprázni a szem. Mert megérdemlem - persze az egész szettet, nem ám önmagában a fülbevalót, az milyen snassz lenne már?! Magad uram, ha szolgád nincs - akarom mondani pasid. Áh, egyre megy...
 2. nap: Már hetekkel ezelőtt lebeszéltük a kollégákkal ezt a steak vacsorát. Steak, bor, mámor, Provence - mi kell még? Megfelelő smukk, de azt már beszereztem tegnap - potom áron.
 3. nap: Mimi sérvet kapott. Mimi egy törpeuszkár. Be kellene hálóznom az állatorvost, és akkor lehetne még egy Swarovski kollekcióm, és kórházi számla is pipa lenne...
 4. nap: Az IKEA a másik gyengém, mit tagadjam? Beugrom egy húsgolyós vacsira, aztán 3 óriási bevásárló szatyorral távozom - és természetesen csupa olyan dolog van bennük, amelyek feltétlenül szükségesek az otthonomba. Mint például egy 42. cuki szappanadagoló, mintás ágynemű, vagy színes tányéralátét.
 5. nap: A barátnőm esküszik erre a keratinos haj izére, és mivel még tartanak a kuponnapok (emlékezzünk a csillivilli ékszerekre), én is kipróbálom. Már csak egy tiarát kell vennem a megújult sörényemre, hiszen ilyen drága frizurát még II. Erzsébet királynő sem engedhet meg minden nap.
  Forrás: Shutterstock
 6. nap: Megláttam egy kirakatban A CIPŐT... Ugye nem szorul a történet különösebb magyarázatra?
 7. nap: Ötlet kell lánybúcsúra, Micimackó gondolkozz... Hát persze, wellness! Wellness sooook Cosmopolitannel - elvégre mi vagyunk a Szex és New York quartett fapados verziója.
 8. nap: Fizetési emlékeztető. Milyen fiz... Áá, igen. Máris intézem, bár mintha a fogamat húznák. Többet egyszerre.
 9. nap: Hallottam anyukám hangján a telefonban, hogy majd' megpusztul egy velencei tavas lángos-fröcsi kombóért. Mily' véletlen, hát én is! Felszedem munka után, és irány a plázs!
 10. nap: Maga a bankfiók igazgatója hívott, hogy aggódik a likviditásom miatt. Mit válaszolhattam volna? Én is. De egy villám shopping még belefér, vennem kell egy spórolós szoknyát színben passzoló cipővel. Nem, a pár napja vásárolt darab pont nem illik hozzá. Holnaptól pedig eskü spórolni fogok!
Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

  Ezt olvastad már?