Autótípusok női szemmel - Találd ki, mire gondoltam!

Drágám, én sem várom el tőled, hogy az alapszíneken felül még árnyalatokkal is dobálózz, és például elhagyja az a szó a szádat, hogy "magenta". Ezért te se várd tőlem, hogy holmi fogyasztásokról és forgatónyomatékokról beszéljek!

Ha megkérdezel egy autóval kapcsolatban, tanuld meg, hogy mit takar a "tudod, az a macskaszemű metálos, amit a minap láttunk, tudoood"! De most azt is elárulom, hogy nagyjából még milyen meghatározásokat várhatsz tőlem - öveket becsatolni:

A hülyegyerek autó:

Pont, mint Nájt Rájder Kittje, vagy annak a selyemfiú focistának a verdája. Szerintem olasz márka, azok flancolnak így. Lapos, áramvonalas, hangos hangfalas, dubajos macát hívogatós.

A csotrogány:

Minden és bármi, ami öreg. Nem tetszik, még akkor sem, ha te vintázsnak, vagy minek hívod. Ja nem, 'klasszikus' - ezzel jössz mindig.

Az amerikai autó:

Hááát, amelyik olyan naplementés, fekete-fehér romi filmjelenetbe illő. Kalapban, Humphrey keresztnévvel illik vezetni.

A piros autó:

Ez a legdominánsabb tulajdonsága, ezért ezt emeltem ki. Oldd meg!

Forrás: Shutterstock

Amelyik abban a filmben volt:

Akkor láttuk, amikor anyudéknál voltunk vasárnap este. Nem, nem a Micsoda nőben! Azt még álmomból felkeltve is tudom, hogy az egy Lotus, ami befekszik a kanyarba, mint cica az ágyba! Mindegy, majd eszedbe jut.

A morzsaálló autó:

Pont nem elég új/drága ahhoz, hogy megálljam hazáig a medvehagymás chips felbontását.

A "nekem ez már túl high tech" autó:

Minden pittyen, világít, helyettem csinál dolgokat - na, álljon meg a menet, engem egy kocsi ne mesterséges intelligenciázzon le!

A magassarkú/vörös szőnyeg kompatibilis autó:

Csilli-villi, szép kerekes, sötétített üveges, hosszú - pont, mint a lábaim a felsliccelt kisestélyiben. Biztosított a kecses kiszállás (mit kiszállás? kilibbenés) lehetősége. És igenis Magyarországon is vannak olyan események, amikhez egy ilyen jármű dukál - példának okáért a születésnapom.

A gyerekbiztos autó:

Kényelmesen elfér benne az a kosárcsapatnyi gyerek, amit szülni tervezek neked. Szürke, kombi jellegű (ennyit még tudok), esztétikailag kihívásokkal küszködik, atomvillanás-biztos.

A csak úgy suhanós autó:

Mint egy párduc, olyan halkan oson végig a városon, ami zavar, mert múltkor telcsizés közben majdnem elütött egy. Nem kell bele tankolni, de mondjuk, egy hordozható power banket kitalálhatnának hozzá, hogy ne álljak ott tök hülyén az M7 leállósávjában, mert lemerült.

A fenekem alá tolhatnák autó:

Mindegyik, amelyik 4.5 millió fölött van. Ha lehet, azért bőrüléses és valamennyire nőcis legyen.

A pont nekem való autó:

Kicsike, pasztellszínű, tudom fizetni a törlesztőjét, elgurul A-ból B-be. Fifike meg a hátsó ülésen sodródik jobbról balra a hajtűkanyarjaim közben. Vennék rá szempillákat! Eskü, létezik ilyen, lecsaptak erre a tátongó piaci résre.

A dzsip:

Városi crossover (?) vagy batár nagy platós pickup (még több ???), az tökmindegy - ami már kicsit magasabb és masszívabb, az dzsip.

A busz:

Kisbusz, nagy busz, egyterű - a busz az busz, mit kell ezt túlragozni?

A kamion:

Na, az legalább kamion. Vagy teherautó.

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek