Mindentől messze dolgozni szuper!

Valamilyen oknál fogva mindenki ódzkodik attól, hogy a városon kívül, netán peremkerületben dolgozzon. Én nem is értem, miért... Pedig vannak ám ennek előnyei is - feltéve, hogy egy antiszociális mizantróp vagy.

Figyelem!
Aki nem érti a szarkazmust, azt szépen kérjük, hogy semmiképp se olvasson tovább!

Napi minimum 2 óra ingázás - kérhet bárki ennél fullosabb énidőt!?

Először is, kapsz napi 2 óra extra semmittevést, amit tömegközlekedésen/autóban, a dugóban ülve tölthetsz el. Tök jó, nem? Továbbá a reggeli korán kelésed is garantált, hiszen a város külsőbb részeire gyakran csak 15-20 percenként járnak a buszok. De az is megeshet, hogy reggel csak egy bizonyos időpontig, majd este újra. Szóval, ha a 7:40-es járatot lekésed, akkor már csak olyan kerülővel juthatsz be dolgozni, ami minimum 1 óra késést eredményez. Ugye, hogy nem fogod kinyomni azt a fránya szundit?

Forrás: Shutterstock

Királyság ügyintézésre szabit kivenni!

Ha napközben szeretnél valamit elintézni, azt tuti, hogy csak minimum fél nap szabadság kivételével tudod megtenni. Ugyanis közel s távol nincs SEMMI. Se posta, se bank, okmányirodáról meg már nem is beszélve... De már öreg vagy, úgyis annyi szabid van, mint a szemét - akkor meg nem mindegy? Még örülhetsz is, hogy a szabadságodat nem drága nyaralásra kell fordítanod! Tiszta haszon!

Már az első hónap után született konyhatündér leszel!

A főzési/szendvicskészítési képességeidet a maximumra fejlesztheted - mivel kajálda sincs a munkahelyed környékén, de még egy nyomorult kisbolt sem. De ha mégis, akkor meg aranyáron mérnek mindent, és a fél fizetésedet otthagyhatod. Ezért inkább úgy döntesz, hogy önfejlesztésbe fogsz, és elsajátítod a kulináris művészetek tudományát!

Sok új arcot ismerhetsz meg!

Tekintve, hogy az összes ismerősöd és barátod a belvárosban melózik, esélytelen, hogy bármelyikükkel összefuss ebédelni vagy egy kávéra. De sebaj, ott vannak a kollégák: egy csomó új embert ismerhetsz meg! Sőt, a főnököd is boldog lesz, mert még az ebédidődben is az aktuális projektekről tudtok eszmét cserélni. Ez egyenesen fantasztikus, nem igaz?

Forrás: Shutterstock

Most kiderül, ki is az igaz barát...

Mivel esténként örülsz, hogy hazaesel, és még a másnapi ebéd elkészítése is vár rád, ezért esélyed sincs elmenni egy baráti találkozóra. Ezt a hozzád közelállók eleinte furcsállhatják, viszont előbb-utóbb kiderül, ki is szeret igazán: ő lesz az, akit nem zavar, hogy már harmadszor találkoztok nálad, ahelyett, hogy kipróbálnátok a környék legújabb gasztro pubját...

Szóval, kalandra fel, és irány valamelyik business park! Hidd el, hogy egy igazi önismereti kaland vár rád - hogy meddig bírod a napjaidat a világtól szinte teljesen elzárva tölteni...

Te hol dolgoznál szívesebben, belvárosban vagy külvárosban?

Forrás: SHE.HU
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk:

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek