Szerelmi idill és valóságos bakik

Egyszer én is voltam nagyon szerelmes. Egyszer pedig nagyon szerettem volna az lenni. És bizony nagyon sokszor voltam túl fiatal még ehhez a komoly érzéshez.

Hiszen minden szerelem más és más. Mindegyik különleges a maga módján. Van, amelyik azért, mert első látásra született, és van, amelyik azért, mert kiállt már hosszú éveket. De egyvalami közös ezekben a szerelmekben. Mégpedig az apró pillanatok.

Ezeket az szerelemmorzsákat örökítette meg Nidhi Chananin címmel készített képsorozatában, melyet a BoredPanda kapott fel nemrég. Szóval, most következzenek pillanatképek arról a bizonyos rózsaszín felhős megtébolyulásról, amit mindannyian ismerünk. És amit persze sosem értettünk. De talán jobb is így...

Viszont mindenkit megnyugtatnék: én is tisztában vagyok azzal, hogy a valóságban ezek a romantikus pillanatok kb. 5 másodpercig tartanak - mert egyből beüt Murphy és az ő törvényei. De így talán jobban meg is becsüljük azt az 5 másodpercnyi tömény, negédes idillt. ;)

1. Egyet a papának, egyet a mamának...

Ez a filmekben olyan romantikus. Mint anno Susi meg a Tekergő. Csak arra figyelj, hogy nehogy spagettire essen a választás!

Forrás: mymodernmet.com

De tényleg. Főleg, amikor kínodban próbálod romantikusan felszippantani a paradicsomszósztól tocsogó tésztadarabot, ami a végén, mint egy zabolátlan kígyó csap szemen. Ráadásul nálunk minden ilyen próbálkozásnál garantált volt egy gyors mosás.

2. Egy fáradt és hosszú nap után a nyakába ugrani!

Ki ne vágyna erre? Ahogy nyílik a kapu, vagy megszólal a kapucsengő, akkor éppen nemisolyanidegesítő a dallama, és te felveszed a rajt pozíciót. Semmi másra nem koncentrálsz, csak arra, hogy a karjaidat a megfelelő pillanatban lasszóként fond majd megfáradt nyaka köré, hogy újszülött csimpánzbébi módjára csünghess végre rajta.

Forrás: mymodernmet.com

Pár másodperces matatást követően a kulcs végre a zárban. Egy gyors popórisza, és a lábad már rugaszkodik is a föld béklyójától. Már csak két méter választ el a képen látható idilli jelenettől. Másfél. És egy kis víztócsa, ami megmaradt a délutáni takarításból... Semmi baj, ennél jobban senki nem éreztette még vele, hogy a világ a lábai előtt hever.

3. A közösen készített ételnek édesebb az íze?

Ja, persze. De csak és kizárólag azért, mert még a konyhakőről is kapott egy kis fűszert. De mint tudjuk, a másik feled teli hasának morajlásánál szebb muzsikát nem is kívánhat egyetlen szerelmes szív sem.

Forrás: mymodernmet.com

Kivéve, ha egy egész csirkéről van szó. Akkor az egy kemény küzdelem. Főleg, ha a kegyetlen tortúra után egy tenyérnyi vágódeszkán állsz neki a hagyma szeletelésének. Aminek az asztal egyik szélén ráadásul lelóg az egyik vége...

+ 1. Egymás karjaiban megpihenni

Nincs is annál endorfindúsabb jelenet, mint amikor izomtól duzzadó karjainak ölelésében, a mellkasán megpihentetheted a külvilágtól felzaklatott lelkedet. Lassan átveszed minden lélegzetvételének nyugtató ütemét, hogy aztán egy boldog mosollyal a képeden merülhess el az álmok földjén.

Forrás: mymodernmet.com

Ott vidáman, vadvirágokat tépkedve szökdécselsz, amikor is beleesel a gödörbe. És persze az álom okozta nagy riadalomból egy ordast is simán lepipáló horkantással repülsz vissza a valóságba, hogy konstatáld: a rét melletti tavacska valójában a saját szád kreálmánya. Az ő mellkasán.

Régen voltam szerelmes, de arra mégis tisztán emlékszem, hogy az az 5 másodperc mindent megér...

Nyitókép: mymodernmet.com

Ezek is érdekelhetnek