Szex az első randin? Naná!

Ismered a "harmadik randi szabályt"? Ha még nem hallottál róla, akkor elárulom, mit jelent. Arról van szó, hogy ha komolyan gondolod a párkeresést, akkor a harmadik találka előtt nem célszerű lefeküdni a randipartnereddel.

Tudom, sok nő úgy gondolja, hogy a férfiak gyorsan ráunnak a könnyen megszerezhető zsákmányra. De szerintem a puding próbája az evés, honnan tudnám, hogy ízlik-e, amíg meg nem kóstoltam? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy már az első randin össze kell bújni a pasival, hanem azt, hogy ne érezz bűntudatot, ha megteszed! A szexben nincsenek általános érvényű szabályok, ebben teljesen szabadok vagyunk, tehát mindenki maga dönti el, kivel, mikor és hogyan akarja. A taktikázásnak nincs értelme. 

Forrás: iStockphoto/nd3000

A rossz szex frusztráló

Rengetegszer hallom a barátaimtól, hogy előbb a másik lelkét kell megismerni, aztán a testét. Én másképp gondolkodom ebben a kérdésben. Akkor kell lefeküdni valakivel, amikor készen állsz rá, függetlenül attól, hogy ezt az első találkozáskor érzed vagy a huszadiknál. Sokszor próbáltam kompromisszumot kötni az elmúlt években, és együtt lenni olyasvalakivel, akivel szexuálisan nem passzoltunk. De mindig zsákutcába jutottunk, mert a hiányérzetem rányomta a bélyegét az egész kapcsolatra.

41 éves vagyok, egyik férfinek sem leszek a tanító nénije. Semmi kedvem ahhoz, hogy szexleckéket adjak, sem ahhoz, hogy kielégülést színleljek egy viszonyban. Már az elején látni akarom, mi újság a földszinten, mielőtt mélyebben belebonyolódnék az érzelmekbe.

Forrás: iStockphoto/Gpoint Studio/Anna Bizon

Mert megérdemled

Teljesen oké, hogy már az ismerkedés elején szabadjára engeded és megéled a vágyaidat. Szexre igenis mindenkinek szüksége van, és a legfontosabb, hogy tudd: a forgatókönyv egyáltalán nincsen előírva. Akkor veszed le a bugyidat, amikor akarod, csakis te döntöd el, mikor mit csinálsz. Nem kell szégyenkezned, ha az első kávézós-beszélgetős este szexszel végződik.A múltkor pont azért feküdtem le egy pasival, mert úgy éreztem: az elmúlt hónapok eseményei után megérdemlem a kényeztetést.

Játszmázni... kinek, minek?

Utálom, amikor olyasvalakivel találkozom, aki tényleg tetszik, és úgy kell tennem, mintha komolyan érdeklődnék a kortárs művészet vagy az informatika iránt. Mindezt pusztán azért, hogy "szerepben" maradjak, nehogy a másik meglássa a bennem rejlő vadmacskát. Én jobban szeretem azokat a találkákat, amik az őszinte, tabumentes párbeszédről szólnak. És ebbe beletartozik a szex is.

SHE

Persze nem szabad átesni a ló túloldalára, mert akkor rejtve marad a valódi egyéniség. De túljátszani sem lehet, mert akkor tévútra terelődhet az egész ismerkedés. Amiből nyilván egyikünk sem profitál. Zárszóként tehát annyit, hogy szívesen randizom azzal a pasival, aki egy szexuálisan nyitott, felszabadult nőre vágyik. Vagy kereshet valaki mást, én soha nem fogok álarcot viselni.

Nyitókép: iStockphoto

 

    Ezek is érdekelhetnek