Létezik 7 dolog, ami minden férfinak jól áll

Kedves férfiak, a jó szexben és nyugalomban gazdag élet kulcsa, hogy a melletted élő nő jól érezze magát! Ez pedig nagyrészt azt jelenti, hogy jól érzi magát VELED.

Éppen ezért most tanácsolok hét olyan dolgot, amitől még kívánatosabb leszel - neki és nekünk, úgy en bloc. Hét dolog, ami magasságtól, testtömegtől és hajmennyiségtől függetlenül minden pasinak jól áll.

1. Tanulj meg főzni!

Nem kell nagy dolgokra gondolni: ma már rengeteg kajás blog és videó segít megmutatni, mire használható egy vágódeszka vagy egy fakanál. Mert azon még egy nő sem hisztizett, hogy amikor a legnagyobb szükség volt rá, a párja összedobott valami finomat.

Forrás: Getty Images/Neustockimages

2. Ápold a lábad!

Vannak lábfetisiszták, mint például Tarantino. A rendező úr valóban csodás lábfejeket castingol a filmjeibe. Ezzel szemben a valóság az, hogy a világon felbukkanó lábfejek többsége furcsa és aránytalan. De éppen ezért fontos, hogy mindenki mentse, ami menthető, és ápolja a sajátját! És tapasztalatom szerint a férfiak erről szeretnek megfeledkezni.

Koszos és hosszú lábkörmök, dinoszaurusz bőrre emlékeztető sarkak - nincs nő, aki erre gerjedne. Engem például kiráz tőlük a hideg (és most finoman fogalmaztam).

3. Viselj parfümöt!

Nem pacsulit, parfümöt! És nem az a cél, hogy "büdöskének" csúfoljanak a hátad mögött a mennyiség miatt, hanem, hogy kiemeld a bőröd természetes illatát. Bizony, mi nők is szeretünk ám szimatolni! Találd meg a saját illatodat, ne sajnáld rá a pénzt, és viseld rendszeresen!

Forrás: iStockphoto/YakobchukOlena

4. Legyen hobbid!

Igen, egy hobbid, ami alkotó tevékenység (barkácsolás vagy blogolás), vagy egyszerűen csak kikapcsol (akár a pecázás vagy a veterán autók), vagy még egészségesebbé is tesz (minden, ami sport). A lényeg, hogy szeress vele foglalkozni! És ettől az életed is sokkal értékesebb: akár magadnak, akár a párodnak vagy a családnak szerzel vele örömet, végeredményben mindenki jól jár.

Fontos: a pornó vagy a reggelig tartó kocsmázás nem hobbi. Ha téged csak ezek nyugtatnak meg, akkor lelki segítségre van szükséged.

5. Ne őrülj bele a közösségi médiába!

Ha még a beszélgetések közben is kényszeresen a telefonodat csekkolod, akkor baj van. Használd tudatosan a közösségi médiát, különben az fog kihasználni téged (ha nem teszi már most is)! Ami a faladon megjelenik, nem egyenlő a valósággal, legjobb esetben is csak egy szelete annak. És bármi, amit megosztasz magadról, egy nagyon hangsúlyos üzenet a külvilágnak: fontos, hogy pontosan tudd, mit akarsz vele mondani! Például az 52. szelfi arról, ahogy az előszoba tükör előtt félmeztelenül feszítesz, azt üzeni, hogy figyeleméhes és sekélyes vagy.

Forrás: Getty Images/Girish Chouhan/Gcshutter

6. Légy diszkrét!

Mi sem szeretjük, ha a múltad egy nyitott pornóújság. Nem akarjuk tudni, hogy azon a fesztiválon három "dugnivaló" nőből mind a három téged akart, vagy mit éreztél, amikor megláttad az exed dögös húgát. Azt hiszed, ezektől a sztoriktól vagy vonzó? Pedig sajnos inkább azt üzenik, hogy "Bizonytalan vagyok szexuális téren." Inkább azon gondolkodj el, miért érzed, hogy szükség van ilyen kampányra!

+1 Légy (nagyon) vicces!

Elismerem, erre részben születni kell - éppen ezért lett ez a +1 pont. De az sem gond, ha nem te vagy a következő Louis C.K., hiszen tájékozottsággal és eredeti gondolkodással sok mindent lehet pótolni. Ráadásul minden nőnek kell egy laza Superman, aki visszarántja az idegösszeomlás széléről - ahová egy szimpla hétköznap vagy egy gonoszkodó munkatárs kergette.

SHE

Nyitókép: iStockphoto

    Ezek is érdekelhetnek