Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Herczeg Zsuzsa

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Herczeg Zsuzsa, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Tündéri vagy, hogy teljesíted a kívánságaimat. Tudtam én, hogy a mesék valóra válnak! Annyira örülök, hogy végre rám is sort kerítettél! Régóta vártam rád, de nem volt hiábavaló a várakozás. Az évek alatt temérdek tapasztalatot gyűjtöttem, melyek tükrében az alábbiakat kérem tőled:

  1. Mivel az élet döntések sorozata, sohasem tudhatjuk biztosan, jól döntünk-e. Ezért szeretnék egy csodakönyvtárat, melyben minden egyes mű lapjai egy-egy lehetséges döntésem következményeinek taglalásával lennének tele. Ha akarnám, elolvasnám a könyvet, vagy ha úgy tartja kedvem, egyszerűen csak a végére lapoznék. Így, amennyiben nem tetszik a tartalom és/vagy a végkifejlet, csak leveszek egy másik olvasmányt a polcról. Mindezt addig tenném, amíg a helyes és nekem tetsző döntést tartalmazó kötet a kezembe nem kerülne.
  2. Kérek szépen még egy többfunkciós, egészséget és pénzt "főző" csodafazekat, melynek, ha csak annyit mondok: "Főzzél, főzzél fazekacska!", az máris működésbe lépne. Mikor mire van igény, aszerint funkcionálna. Ezt természetesen az összes szerettem használhatná.
  3. És végül, de nem utolsósorban, örök életet szeretnék magamnak és a szeretteimnek, olyat, ahol nem fárad meg a test és a lélek, hanem mindig fiatalon, tettre készen várja a holnapot.
Forrás: Hirling Balint

De ha ez utóbbi már túl nagy kérés lenne, akkor hozd el nekem az ideális világot, amelyben:

  • senkit sem veszítenék el a szeretteim és a hozzám közelállók közül.
  • teljes mértékben kiteljesedhetnék minden téren/szerepkörben (testvér, szülő, feleség, karrier, barát stb.).
  • ha néha bánatos lennék, visszautazhatnék az életem egy-egy boldog időszakába, hogy újra átélhessem azokat a pillanatokat. Sőt, szívesen szétnéznék korábbi időkben is, hogy lássam, miként éltek akkoriban az emberek. Mert ki ne lenne kíváncsi valamelyik ősére, netalántán egy-egy ismert történelmi személyre? Vagy csak arra, hogyan is nézett ki például Debrecen a 16. században, illetve milyen étkeket szolgáltak fel a királyi ebédeken. Esetleg ellesném egy-egy híres magyar sütemény készítésének fortélyait egykori neves cukrászmesterektől.
  • bármennyit is ennék, csinos és fitt maradnék. Mert az evés az egyik legnagyobb élvezet!:)
  • a világ összes nyelvét anyanyelvi szinten beszélném. Na jó, ha ez nem lehetséges, akkor csak a világnyelveket. :)

Köszönöm, hogy mindezt végigolvastad, és hidd el, a látszat csal! Mindez nem több három kívánságnál! Ugye teljesíted mindet? Légyszi, légyszi, légyszi!

Hálás köszönettel:
Herczeg Zsuzsa

Herczeg Zsuzsa cikkeit ITT találod!

Nyitókép: Hirling Bálint

Ezek is érdekelhetnek