Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Lippai Flóra

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Lippai Flóra, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Kedves Jótündér!

Ha már itt a nagy lehetőség, nem apróznám el: egy magánrepülőgépet 0-24 órás személyzettel el tudnék viselni. Úgy tíz-húsz perc alatt hazaérnék vele vidékre, a hétvégi kiruccanás úti célja pedig nem a Balaton, hanem mondjuk Mexikó vagy Egyiptom lenne. Ha nem nagy kérés, akkor tudjak vele az időben is utazni, és húzzon maga után olyan kék csíkot, mint a DeLorean a Vissza a jövőbe című filmben.

Forrás: Hirling Bálint

Egy tengerparti kis vityilló Thaiföldön, a garázsban egy motorral szintén megtenné. Egész nap rónám az utakat, néha megállnék a helyiekkel barátkozni, és felkeresném azt a három fiatalt, aki két éve leszólított az utcán, és megvendégelt krokodilhússal és thai whisky-vel.

Forrás: Hirling Bálint

A harmadik kívánságom feláldozom az emberiség jobbá tételéért. Mivel gondolom, a világbékét még te sem tudod elhozni, elég, ha megszünteted a valóságshow-kat és a Top Shopos reklámokat. Úgyis van fenn a YouTube-on elég macskás videó, hogy legyen min nevetnünk.

Lippai Flóra cikkeit ITT találod!

Nyitókép: Hirling Bálint

Ezek is érdekelhetnek