A nők is élvezhetik az érzelemmentes szexet! +18

Imádom a szexet, az igazi szexet, nem a maszatolást. Szerencsére hamar eljutok a csúcsra, egy-két kivételt leszámítva, amikor nem passzolnak a vágyak (és a méretek).

Az orgazmusaim szinte mindig fantasztikus élmények, és teljesen függetlenek attól, hogy komoly párkapcsolatról vagy alkalmi kalandról van szó. Ebből a szempontból talán kivételnek számítok, mert mindkettőben megtalálom az élvezetet.

Csak szex és más semmi

Van az a hülye mítosz, hogy nekünk, csajoknak lelki töltet szükséges a szexuális örömök megéléséhez, és szinte azonnal érzelmi kötődést alakítunk ki az együttlét után. A többség még mindig elítéli azokat a nőket, akik nem vetik meg az egyéjszakás kalandokat. Emiatt sokan nem is mennek bele ilyesmibe (még akkor sem, ha épp nincs senkijük, és tényleg rájuk férne egy kiadós dugás), mert félnek a megbélyegzéstől.

Forrás: Getty Images/#Ms Yapr

Pedig ágyba bújni egy idegennel egészen fantasztikus tud lenni. Tapasztalatból mondom. A helyzet spontán mivolta miatt igazi adrenalinbomba, és a libidóm gyakorlatilag az egekbe ugrik. Hiszen visszacsatolást kapok arról, hogy kívánatos és vonzó vagyok. Aztán ott van az a tudat, hogy az illetővel talán soha többé nem fogok találkozni, így nyugodtan koncentrálhatok a testi élvezetekre. Érzelmi bonyodalmak és lelki sebek nélkül. A futó kaland számomra olyan, mintha egy vidámpark legőrültebb hullámvasútján ülnék: szédítően izgalmas, fantasztikus szabadságot ad, ugyanakkor kicsit félelmetes is. De nyilván azért hívják alkalminak, mert általában nem nyújt elég impulzust ahhoz, hogy bármelyik fél ennél többet akarna kihozni belőle.

Forrás: iStockphoto/mediaphotos

Szeretkezés

Szóval teljesen más élményt nyújt egy ilyenfajta együttlét, mint amikor a párommal vagyok együtt. A véletlenszerű légyott egy hajsza az ismeretlen gyönyörök után, azonban a "lélekszeretkezés" valami egészen más. Akit szeretek, azzal a szex egy erőteljes transzcendentális élmény. Ez azt jelenti számomra, hogy kilépek az időből, és átlépek egy olyan világba, ahol eggyé válok a partneremmel. Beleborzongok, ha arra gondolok, hogy a kedvesem vágyik rám, és igyekszik a kedvemre tenni az ágyban. Ez az érzés felbecsülhetetlen. Van valaki, aki figyelmet fordít a legapróbb rezdüléseimre és a legtitkosabb gondolataimra - nálam itt kezdődik minden.

SHE

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt évek során, és úgy néz ki, sikerült megtalálnom a tökéletes együttlét receptjét. Izgalmas helyszínek, szerepjátékok, spontán és vad menetek, órákig tartó kényeztetések, meghitt beszélgetések - és persze ezek egyvelege. Minden szex lehet jó szex, de csak akkor, ha nincsenek kényszerek, elfojtások, manipulációk és játszmák - ez az én filozófiám.

Nyitókép: iStockphoto

Ezek is érdekelhetnek