Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Nyiri Zsuzsi

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Nyiri Zsuzsi, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

  1. Nehogy olyan legyen, mint a Jótündér Keresztanya a Shrekből! Irigy és ármánykodó lényből így is túl sok él a bolygón... Az első kérésem erre is vonatkozik: szűnjön meg a rosszindulat, hogy az emberek végre a valódi bajokra figyelhessenek! Ilyen például a klímaváltozás, a háborúk és a nők helyzete szerte a Földön - meg minden, amit összefogás nélkül nem tudunk megoldani. 
    Forrás: Hirling Bálint
  2. Mindenkinek még egy esélyt! Pontosabban dehogy mindenkinek, csak azoknak, akik tényleg tanultak a hibáikból, pislákol bennük a lelkiismeret, és mostantól kettőszáz százalékkal jobban akarják csinálni. Te ilyen vagy?
  3. Szeretnék gondolat által irányítható, önmagát folyton újratöltő kamrát, hűtőt és ruhásszekrényt! Így nem kellene boltban való tipródásra és sorban állásra pazarolni a drága időt, mégis meglenne minden. A legjobb minőségben, méretben, ja és ingyen. És ami ruha és csecsebecse már nem kell, az önként kiszelektálná magát, és teleportálna új, boldog tulajdonosához.
Nyiri Zsuzsi cikkeit ITT találod!
SHE

Nyitókép: Hirling Bálint

Ezek is érdekelhetnek