Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Váradi Fanni

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Váradi Fanni, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

  1. Találkozhassak Sigmund Freuddal a párizsi ösztöndíjas évei alatt! Párizs a kedvenc városom. Megvan benne minden, ami kell: romantikus séta a Szajna parton, nézelődés a Louvre-ban, egy süti a Ladurée-ben és tánc a Moulin de la Galette-ben. Freud pedig a "pszichológia atyja", munkássága nagy hatással volt a társadalomtudományokra és a nyugat-európai gondolkodásra. Meginvitálnám őt egy pohár borra meg egy jó szivarra, és egy tartalmas szakmai eszmecsere után megosztanám vele a nagy titkot, hogy: "Mit is akar a nő?" :)
  2. Eltölthessek egy évet Oxfordban! Néhány éve, amikor a városban jártam, teljesen magával ragadott a régi épületek hangulata, a gyönyörű parkok és a pezsgő diákélet. Mindig is nagy álmom volt, hogy tanulhassak a világ egyik legrangosabb egyetemén. Az Oxfordi Egyetem Kísérleti Pszichológia Tanszéke pedig több, mint 100 éve végez izgalmas kutatásokat, melyekben nagyon szívesen részt vennék.
    Forrás: www.balinthirling.com/Hirling Balint
  3. Legyen egy olyan táskám, amilyen Hermionénak van a Harry Potterben! Minden nő ismeri az örök dilemmát: elegáns, szép és nőies táskát vigyek magammal, vagy egy olyat, amibe esetleg bele is férnek a dolgaim? Így a harmadik kívánságom Hermione táskája lenne, amit tágítóbűbájjal varázsolt feneketlen mélységűvé. Így könnyedén magammal vihetném mindenhova a fél életem egy helyes kis ridikülben.
Váradi Fanni cikkeit ITT találod!
SHE

Nyitókép: Hirling Bálint

    Ezt olvastad már?