Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Dörök Vanda

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Dörök Vanda, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Kedves Jótündér!

  1. Az első kívánságom: mindenkinek kívánok 3 kívánságot azzal a kikötéssel, hogy a másoknak ártó kívánságok nem teljesülhetnek.
  2. A második kívánságom: szeretném, ha minden rokonom és utódom olyan szép, egészséges és értelemmel teli életet élhetne, hogy úgy érezzék, nincs szükségük a 3 kívánságukra.
    Forrás: Hirling Bálint
  3. A harmadik kívánságom: rengeteg pénz és még több pénz. Ebből időt vásárolnék magamnak. Csak azzal foglalkoznék, amiben örömöm lelem. Például végigolvasnám azokat a könyveket, amelyeket már régóta tervezgetek. Aztán körbeutaznám az egész világot! Minden tájat bebarangolnék, a párás dzsungelektől kezdve a kopár kősivatagokig. Délelőtt az Antarktisz roppant jéghegyeit érinteném meg a fantasztikus jégtörők fedélzetéről. Majd délben a Mount Everest tetejéről integetnék, és éjjel a Namib-sivatag csillagos égboltját bámulnám lélegzetvisszafojtva. És hogy ne csak magamra gondoljak, ebből a mérhetetlen vagyonból bőkezűen támogatnám a tudományos kutatásokat és a karitatív szervezeteket. Mert a mérhetetlen gazdagok kutya kötelessége, hogy adjanak a világnak.

+1: Végigcsapatni a Burning Man fesztivált!

Dörök Vanda cikkeit ITT találod!
SHE

Nyitókép: Hirling Bálint

Ezek is érdekelhetnek