Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Laczkó Ágnes

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Laczkó Ágnes, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Kedves Jótündér!

  1. Az egyik legtitkosabb vágyam, hogy egy csettintésre térben és/vagy időben máshol lehessek. Még rengeteg olyan történelmi esemény van, amit szívesen megnéznék testközelből (például a holdra szállás). És az se lenne utolsó, ha bármikor sétálhatnék a Champs-Élysée-n.
    Forrás: Hirling Bálint
  2. A második az lenne, hogy jó legyek valamilyen alkotó tevékenységben. Nem a legjobb akarok lenni, csak annyit szeretnék, hogy viszonylag színvonalasan ki tudjam fejezni az érzéseimet egy művészeti ágban. Már többször elképzeltem, ahogy megfestem a boldogságom, vagy épp kizongorázom vagy kiéneklem a dühömet egy fárasztó nap után. Az Activity-ben már egész sok pontot gyűjtök a rajzos körökben, de a hangom... Nem is értem, hogy voltam énekkaros 8 évig...
    Forrás: Hirling Bálint
  3. A harmadik kívánságom pedig az lenne, hogy egyszer nyerjek az olimpián - mindegy, hogy téli vagy nyári, a lényeg, hogy nekem szóljon a Himnusz, és velem énekeljen az ország. Leírhatatlan érzés lehet, amiért még azt is vállalnám, hogy újból 10 éves legyek, hogy elkezdhessem a felkészülést.

Nyitókép: Hirling Bálint

Ezek is érdekelhetnek