Hello, mi vagyunk a she.hu ;) - Radakovics Viki

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Radakovics Viki, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Drága Jótündér!

Nagyon örülök neki, hogy végre sikerült összefutnunk, már elég régen vártam ám! :) S akkor a megbeszéltek szerint alant küldöm az általad teljesítendő 3 kívánságomat.

  1. Tisztában vagyok vele, hogy ez már lerágott csont, és biztosan a tököd tele van az ilyen kérésekkel, de nekem ez akkor is fontos! Azt szeretném, hogy minden szerettem - élen a kislányommal - egészséges, teljes, boldog életet éljen. Ja, és nyilván én is! 
    Forrás: Hirling Bálint
  2. Aztán az is elég frankó lenne, ha a (folyamatosan bővülő )bakancslistám minden egyes pontját valóra tudnám váltani. Különös tekintettel az utazásokra és koncertekre. Nagyon jó volna, ha végre eljutnék a Szignifikáns Másikammal például az USA egyes részeire vagy Norvégiába. Vagy majd olyan 15 év múlva a gyermekemmel Thaiföldre. Továbbá örök hálám üldözne, ha nem az idei volna a System of a Down utolsó európai turnéja!!!
    Forrás: Hirling Bálint
  3. Jesszusom, mi is volt a harmadik? Ja, igen! Igazán boldoggá tenne, ha kicsiny hazánkban (még jobban) elterjedne a (vállalati) társadalmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődés eszméje. Mert biztos vagyok benne, hogy sokak életét befolyásolná pozitívan.

Előre is nagyon köszi a segítséget, sok puszit küldök:

Radakovics Viki

Radakovics Viki cikkeit ITT találod!

 

SHE

Nyitókép: Hirling Bálint

Ezek is érdekelhetnek