meleg szagok leégés Nyár előnyök szőrtelenítés hátrányok
Most persze jogosan merül fel bennetek, hogy a naptár alapján is kitalálhattam volna, hogy nyár van. De abban nincs semmi kihívás.

Szóval összegyűjtöttem a bizonyítékait annak, hogy itt a nyár. Kész, passz, nincs visszaút!

  1. Megjelentek a lábamon a vízhólyagok. Mint minden rohadt évben: az a szandál, amiben tavaly nyár végén vígan lófráltam, idén 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okoz. De csak egyszer, utána megjavul. Ez valami bosszú lehet, mert felébresztettem a téli álmából...
    Forrás: iStockphoto/Alija
  2. Elég csak beleszippantani a levegőbe a 7-es buszon, és minden kétséget kizáróan megállapítható, hogy itt a nyár. A metró és a négyeshatos se pite, de a 7-es busz ebben verhetetlen.
  3. Gyakrabban kell kivinni a szemetet. Bizony, ha ma bedobsz egy félig megrágott sajtos szendvicset, akkor holnapra már gázmaszkra lesz szükséged. Két nappal később pedig új életformák másznak elő a kukából.
    Forrás: iStockphoto/Ljupco Smokovski
  4. 2 perc alatt parasztcsíkosra barnulok. Miután fennhangon elbüszkélkedek mindenkinek, hogy én ugyan sose égek le, bujkálhatok, mert az összes pólóm összes dekoltázsformája a mellkasomon virít a vörös különböző árnyalataiban. És akkor még a sávosan lebarnult karomról nem is beszéltem...
  5. A meló utáni laza fröccsözésnél sokkal jobban kell figyelned az órát, mert bár még full világos van, könnyen előfordulhat, hogy te már órák óta iszogatsz. És az másnap fáj. Tapasztalatból mondom.
    Forrás: /iStockphoto/MarinaZg
  6. Nem lehet csalni a szőrtelenítéssel. Már nem ment meg a hosszú nadrág, sem a hosszú ujjú. És bizony, amíg nincs meg a rutin, könnyen előfordulhat, hogy akkor jössz rá, hogy elfelejtettél valamit, amikor a metrón nyúlnál fel a kapaszkodóért...
  7. A hülye páfrány, akit 2 éve próbálok életben tartani, egész télen a berohadással küzdött, ha csak egy kicsit is meglocsoltam. Most meg heti kétszer rá kell öntenem egy fél balatonnyi vizet, hogy ne száradjon ki.

+1.

Viszont a kimosott ruhák pikk-pakk megszáradnak. Csak ne felejts el szellőztetni, mert a párának köszönhetően könnyen trópusi hangulat alakulhat ki a lakásban. :D

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.