hiszti viselkedés Ivanova Daniela női kölcsönhatások hárpia
A férfi foggal-körömmel ragaszkodik önnön szabadságához és függetlenségéhez, legnagyobb félelme pedig, hogy mindezt elveszítheti.

Hiszen övé a világ, a csajkánaán, a péntek esti sörözések a haverokkal. Így hát mégis miért lenne olyan hülye, hogy mindezt feladja egy nőért? Egy nőért, aki eleinte maga a megtestesült báj, mindaddig, amíg tündérkisasszonyból fúriává nem változik...

Forrás: Shutterstock

Igen ám, de az éremnek két oldala van. Kedves férfiak, elgondolkodtatok már azon, hogy kölcsönhatásban állunk egymással? Könnyű a nőt hisztis pinának hívni, és rámondani, hogy házisárkány lett belőle, mintsem kicsit a dolgok mögé nézni: nem lehet, hogy mindezt ti váltjátok ki belőlünk?

Mi csak a ti viselkedésetekre reagálunk, mégis komoly okfejtések helyett le vagyunk rendezve annyival, hogy a nők hisztisek, és kész! Számotokra mi a megoldás? Mossátok kezeiteket, és gyorsan menekülőre fogjátok a dolgot. Kapcsolatból kapcsolatba másztok, és csak nagy ritkán tudtok összeszedni egy "normális" csajt, aki nem nyavalyog mindenért. Pedig ha belegondoltok, minden róka megszelídíthető...

Nem azt mondom, hogy mi, nők, nem vagyunk hibásak, vagy, hogy néha nem toljuk túl a nyafogást. Nem mondom, hogy nem akarunk megváltoztatni, formálni, jobbá tenni titeket. Igen, sajnos az sem kizárt, hogy néhanapján valóban hárpiák vagyunk.

Forrás: Shutterstock

De akkor van a legnagyobb baj, ha olyan valaki van mellettünk, aki a legrosszabbat hozza ki belőlünk. A kapcsolat elején jobb esetben még minden mesés, azonban, ha nem korrektül játszol, és csak szórakozol velünk, akkor a legszelídebb, legédesebb lányból is simán kihozhatod az ördögöt!

Hazudsz? Mi hisztizünk. Más lányokkal flörtölsz? Hisztizünk, mert fáj nekünk, és azt szeretnénk, ha az egyetlenek lennénk az életedben. Játszol velünk? Hisztizünk, hiszen sunyi vagy. Bizonytalanságban tartasz? Hisztizünk, mert döntsd már el végre, hogy mit akarsz! Megcsalsz? Naná, hogy hisztizünk! S a ti válaszreakciótok erre nem más, mint hogy bottal üthetjük a nyomotokat, hiszen nektek ez a dráma nem kell!

Nézzetek egy icipicit magatokba, és gondoljátok át, hogy ti miben lehetnétek jobbak úgy, hogy ne változzatok meg teljesen egy nő kedvéért! Tudjatok úgy őszinte és hűséges partnerek lenni, hogy ne érezzétek magatokat korlátozva vagy bezárva. Miként tudtok önmagatok maradni, mégis kompromisszumot kötni? Képesek vagytok engedni magatokból a másik kedvéért?

És ha minderre rájöttetek, illetve ezek szerint is reagáltok, higgyétek el, nem lesz több hárpia az életetekben! Mert egy nőt nemcsak megszerezni kell, hanem megtartani is. És az a nő a legboldogabb, aki szeretve van. Végtére pedig egy boldog nő miért akarná kicsapni a patáliát...?

Hogyan legyél házisárkány? - Kezdő tanfolyamhttp://www.she.hu/herself/20171003-hazisarkany-zsortolodes-feltekenyseg-lippai-flora.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.