szerelem kimutatás párkapcsolat házasság
Jó apa vagy, és én jó anya vagyok. Szeretlek, és hálás vagyok a sorsnak, hogy téged választottalak. De hova tűnt az a szexis férfi, akit néhány éve megismertem?

Ezer csáppal tapadtam rád a múltban. Közelségedtől lángolt bennem a perzselő vágy. Tekintetedből tudtam, én vagyok számodra a NŐ, akit szenvedéllyel tépsz szét, hogy aztán erős karjaid gyenge ölelésével újra és újra összerakj tehetetlen darabjaimból. "Jó reggelt, Kedvesem!" - súgtad számtalanszor a fülembe, és én csukott szemmel engedtem át magam a bizsergető érzésnek. Izzott a levegő, és fülledt erotika járt át minket.

Akartalak és akartál!

Forrás: Shutterstock

Aztán megszületett szerelmünk gyümölcse, és mi annyira igyekeztünk jó szülők lenni, hogy a nagy igyekezetben, valahol félúton elvesztettük a szenvedélyt. Már nem tapadunk egymásra ezer csáppal... De még százzal sem. Feláldoztuk ezt a gyereknevelés oltárán. Aggódunk, elbizonytalanodunk, szorongunk, szeretünk, nevetünk, sírunk... Mindezt a családért. Erős szövetségben, jó Apa és Anya lettünk.

Néha sikerül a ház ajtaján kívül hagyni szülőségünket. Olyankor újra érezem a szenvedélyt. Újra találkozom a szexis férfival, aki belecsókol a nyakamba, és én szétfolyok a padlón, mint az aranyló méz. Aki feltüzel, felkorbácsol, majd eggyé olvadva velem megszünteti az időt... De már csak egy röpke pillanatra. Aztán újra kattog az agy, és pörög a valóság.

Többet akarok az időt megállítani képes férfiból!

Forrás: Shutterstock

Sokszor elbizonytalanodom. Talán én lettem túlságosan anya? Nem elég a magassarkú, a szexis felső, az érzékeket felkorbácsoló parfümillat, ha közben azon jár az eszem, vajon mit csinál a gyerek a mamánál? Lehet, érzed, hogy a gondolataim nem csak körülötted forognak? Hogy hiába a sok felszabadult csáp, mégsem sikerül mindet rád irányítanom?

Vagy talán te változtál? Azt gondolod, hogy nem kell már annyi kedves szó, figyelmesség a bennem rejlő nőnek? Hogy nem kell már kibontanod a tüzes Istennőt, mert te az Anyát is szereted bennem? Tudom, hogy te is vágysz arra a nőre, akit megismertél.

Képesnek kell lennünk megőrizni az egymás iránt érzett szenvedélyt, akármit is hoz ki belőlünk a szülőség. Ápolnunk kell egymásban a szerelmet, a szenvedélyt, mert ha nem tesszük, akkor vége! Elveszítjük egymást, és néhány év múlva ott állunk majd egymással szemben, ezer levágott csáp tüskéjével.

  • Játsszunk! Törjük meg a fásult rutint, és csináljunk valami felnőttes "őrültséget"! Öltsünk nyelvet a monoton hétköznapokra, hogy aztán feltöltődve élvezzük az anyaság és apaság minden percét!
  • Vagy ha jobban szeretnéd, ülj mellém egy pohár borral a kezedben! Nézz a szemembe, és beszélj hozzám! Ígérem, csak rád fogok figyelni. Csak az ajkaidat fogom nézni, ahogy formálják a szavakat, és a szemed körüli ráncokat, amik érzéki mosolyra húzódnak.
  • Szólj rám, ha a szeretetemet már csak a gyereken keresztül tudom kimutatni irántad! Ha már csak azért dicsérlek, mert jó apa vagy.
  • Apa és anya lettünk, de kérlek, szólíts a nevemen! Szeretem, mikor azt mondod, anya, de sokkal több szenvedély van abban, ahogy a nevem suttogod a fülembe. Vagy azt a kis cuki nevet mondod, amit akkor kaptam tőled, mikor még százféleképpen becéztük egymást.
  • Varázsolj el, hogy elvarázsolhassalak!
Amikor már szex sincsen...http://www.she.hu/kultur-mi/20161031-szex-hazaspar-szomszed-kihult-kapcsolat-novella.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.