Az öregedés biznisz 5 nagy átverése

Bizony az internetet és a közösségi médiát már nem csak a fiatalok népesítik be. És ez a reklámiparnak is feltűnt. Én se vagyok már kamaszlány, és rendszeresen bele is futok a facebookon különböző csodaszerek hirdetéseibe, amik azt ígérik, hogy újra dús lesz tőlük a hajam, a párom potenciája olyan lesz mint tinédzser korában, megszűnik a köszvény és persze egyik pillanatról a másikra kisimulnak a ráncok.

De én már tudom, hogy ezekkel csak áltatnak minket - és mi is önmagunkat. Nem az a megoldás, hogy súlyos pénzeket fizetünk a gyors és látványos megoldást ígérő kufároknak és kuruzslóknak!

1.Hajritkulás

Kedves Urak!

Fogadjátok el az idő múlását! A férfi nem kevesebb attól, hogy a kor előrehaladtával ritkul a haja, a nők nagy részének ez még imponál is, hiszen a bölcsesség benyomását kelti. Szerény véleményem szerint, a férfi akkor is FÉRFI, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél. A jellem sokkal többet nyom a latba. Legyetek becsületesek, jó férjek és apák - és szeressetek minket! Kopaszon vagy hajjal, tökmindegy!

És higgyetek nekem! Amíg vannak kopasz bőrgyógyászok, addig tutira nincs megoldás a genetikai kopaszságra.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Goodluz

És drága Hölgyeim!
A női hajritkulásnak legtöbbször hormonális oka van. De lehet ásványianyag-hiánytól is, vagy huzamos ideig szorosan összekötött frizurától, stressztől, a szervezetben bárhol jelen lévő gyulladástól és sok egyéb mástól is.Tessék csodaszer vásárlás helyett elmenni egy vérvételre és pajzsmirigy vizsgálatra, ha szükséges akkor akár hajgyógyászhoz is.

2. Súlyfelesleg

A kor előrehaladtával a kilók is egyre gyorsabban felszaladnak, és makacsabban tartják magukat.
Csodát ígérő fogyasztószerek vásárlása helyett inkább gondold át:
Mennyi idő alatt ragadt rád a felesleg?

Hány adag sült krumpli, csoki, chips, cola, kellett ahhoz, hogy a túlsúly kialakuljon?

Így hát eltűnni sem fognak a kilók varázsütésre...
A fogyáshoz csak egy kis odafigyelés kell és rendszeres minőségi étel fogyasztása! Főzz magadnak előre, kis adagonként dobozold be, és vidd magaddal! Figyelj oda, hogy ezeket rendszeres időközönként edd is meg!

Forrás: Getty Images/Johnny Greig

Ne kifogásokat keress, hanem ételhordozó dobozokat! Ugye mennyire egyszerű?

3. Köszvény és gombás fertőzések

A megfelelő étkezés nem csak a súlyunkat tartja kordában, de az egészségünkre is kedvező hatással van. A köszvény kialakulása megelőzhető, ha elhagyjuk a vörös húsokat, helyette szárnyasokat, halakat fogyasztunk. Ha már jelentkeztek a tünetek, akkor az étrendváltással párhuzamosan keresni kell egy jó talpmasszőrt, és néhány hónap múlva búcsút is inthetünk a köszvénynek.
A gombák sem csak úgy maguktól alakulnak ki, imádják a cukrokban gazdag táptalajt. Ezért minimumra kell csökkenteni minden édesség fogyasztását - főleg a répacukrot, és mellőzni az édes löttyöket, valamint a finomlisztes termékeket is. Léteznek természetes növényi kivonatokat tartalmazó készítmények, melyek használatával és diétával néhány hónap alatt volt gomba, nincs gomba.

4. Ráncok

Különböző kenceficéket hirdetnek úgy, hogy használatukkal már egy hét után is látványosan feszesebb az arcbőr, és kisimulnak a ráncok.
Pedig minden ránc az életünk eseményei által "született". Szerelmek, vizsgák, nagy bulik, gyermekek születése, bánat és öröm véste nyomait az arcunkra.

Forrás: Getty Images/laflor

Gondolj vissza minden könnycseppre és minden mosolyra!

Komolyan ki szeretnéd törölni arcodról ezek emlékeit egy csodakrémmel?

Ami egyébként úgyis lehetetlen orvosi beavatkozás, ráncfeltöltés nélkül.

De valóban érdemes lenne?

5. Merevedési zavarok

A merevedési problémáknál sokszor a megelőzés a kulcs. A keringési rendszer karbantartásával ezek a panaszok megelőzhetők vagy elodázhatók. Már önmagában a szex rendszeres gyakorlása is segít a potencia megtartásában.

A jó szerszámot használni kell, hogy ne rozsdásodjon be! Ha már rozsdás, bizony sok energiabefektetést igényel, hogy újra olajozottan működjön.

Természetesen létezek olyan súlyos szervi bajok, amiknek következménye lehet az impotencia. Viszont abban az esetben, ha ilyenről nincs szó, erre a valódi orvosság egy nő, aki szeret annyira, hogy átsegítsen a nehézségeken.

Legyél vele őszinte, mielőtt mellőzöttsége miatt önmagában kezdi keresni a hibát.

Kövér vagyok, sovány vagyok, már nem szeret, talán megcsal?A vége mindig az, hogy a hallgatásod, szégyenérzeted miatt a szeretett nő lesz az igazi vesztes, mert lélekben sérül.

Itt az ideje a közös változásnak, mert a lenyugvó nap sugara is csodálatos! Mi nők pedig Veletek korosodunk, és a Mi örök szerelmünk a Ti csodaszeretek.

Zahra

Nyitókép: iStockphoto

Ezek is érdekelhetnek