advent Újév szilveszter karácsony új év év vége idegeskedés ajándék pláza
Mindig mindenki azzal jön karácsony és év vége küszöbén, hogy már megint elszállt egy újabb év, észre sem vettük, hogy elrepültek a hónapok. De esküszöm, idén TÉNYLEG a szokásosnál is gyorsabban tartunk a naptárban novembernél. Ez pedig több szempontból is sok idegeskedésre adhat okot. Már most, hetekkel az ünnepek előtt. Ilyenkor kicsit mindenkiből előjön a Grincs, és imádunk az alábbiakon puffogni. Már csak megszokásból is.
  1. Már megint mindenhol kint vannak november eleje óta a csokimikulások.
  2. Megint ki kell találni, hogy kinek mit vegyél ajándékba, pedig már minden létező ötletet ellőttél az elmúlt 15 évben.
  3. És ez ráadásul vérlázítóan sokba fog kerülni.
  4. Még azt sem tudod, hogy te mit szeretnél karácsonyra.
    Forrás: iStockphoto/fotohunter/Fotohunter
  5. Semmit nem tartottál be az idei újévi fogadalmakból. Sőt, valójában most már annak a számnak nagyon is örülnél, amit januárban mutatott a mérleg.
  6. Idén is végig kell nézni azt a sok béna karácsonyi filmet.
  7. El kell menni a kötelező céges bulira.
  8. És még húzni is kell az irodában.
  9. Jön az év végi zárás, őrület a munkahelyeden.
  10. Dolgoznod kell az ünnepeket alatt/két ünnep között, vagy éppen az bosszant, hogy kötelező szabadságként kell kivenned az év utolsó napjait.
  11. Nemsokára találkozni kell az összes idióta családtaggal.
  12. Karácsonyi zenék. Mindenhol. Ugyanazok, mint minden évben.
  13. Milyen rohadt hideg van! Hülye tél.
    Forrás: iStockphoto/Thomas_Zsebok_Images
  14. A vonaton, a villamoson, a buszon vagy 45 fok van, vagy a fűtést kiiktatták. Átmenet nincs.
  15. A bevásárló központokban viszont konstans dögmeleg van, így ha olyan hülye vagy, hogy kabátban mész TÉLEN (normális vagy?), akkor a 3. üzlet után sziszeged a fogaid között, hogy idén tőled senki nem kap semmit.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.