Kate Hudson párkapcsolat Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt lépés
Igen, én is láttam a filmet Kate Hudsonnal. Kamaszként imádtam is. Tényleg. De azt hiszem egy igazán komoly kapcsolatban - esetleg házasságban -, az nem lehet indok a szakításra, hogy néha gügyögsz, és veszel egy szerelempáfrányt. Egy párkapcsolat végső hanyatlásához sokkal komolyabb dolgok vezetnek. Szóval, ha az alábbiakat elköveted, garantáltan vége lesz a románcnak ha nem is 10 nap alatt, de 10 hónapon belül tuti a "siker"!

1. Rossz indokból menj hozzá a "nem megfelelő" emberhez!

Ha egy csúfos válás a cél, mindenképp olyasvalakit válassz, aki folyamatosan kritizál téged (vagy te őt), esetleg olyat, aki nem tiszteli azt, amilyen te vagy (vagy fordítva).

Forrás: Getty Images/Nicolas Mccomber

Az is jó taktika, ha ha csak azért sürgeted a lagzit, mert körülötted már mindenki férjhez ment... Vagy azért, mert szerinted csak úgy tarthatod meg csalfa lovagod, ha gyorsan hozzámész.

2. Várd el tőle, hogy "kiegészítsen téged"!

Ez trükkös dolog, mert elsőre jól hangzik, de ha igazán olyan kapcsolatra vágysz, ami rövid távon tönkremegy, akkor bizony, a "másik feledet" kell megkeresned. Gondolj csak bele! Mi jó sülhet ki abból, ha két "félember" találkozik? Semmi. Na, látod.

Viszont, ha mindketten jól érzitek magatokat egyedül is, nem mástól várjátok, hogy önbizalmat öntsön belétek, akkor nagyon rossz esélyekkel indulsz a "hogyan rontsuk el a kapcsolatunkat" versenyszámban. Sőt. Valódi boldogságra is lelhetsz.

Ezért olyan pasit keress, aki olyan, mintha a pszichológusod, a személyes bankárod és az apukád lenne egy személyben! 10 válóperes ügyvédből 8 ezt ajánlja!

3. Vágj a szavába! Vagy, ami még jobb: ne is szólj hozzá, ha valami gond van!

Ne zavartasd magad olyannal, mint jó kommunikácó! Egy békülős szex úgyis lezár minden vitát! Ideiglenesen legalábbis. És ez kell neked! Jó sok ki nem beszélt probléma, ami bennetek tovább burjánzik, és végül vulkánként tör ki.

Forrás: iStockphoto/Weerapatkiatdumrong

A vita során is csak arra figyelj, hogy Téged mi bánt, vagy mivel sértett meg a másik! Csak erről beszélj, és ezt helyezd előtérbe. Ha szóba kerülne az ő gondja, és hogy te miben hibáztál, csak engedd el a füled mellett!

Esetleg kontrázz rá, hogy akárhogy is bántottad meg, ő "sokkal bunkóbb" volt. Vigyázz, hogy nehogy érdemben reagálj rá - annak könnyen békülés lehet a vége!

És ne feledd, ha minden kötél szakad, még mindig ott a "Mi a baj, drágám? - Semmi!" koreográfia! A szakítás egy-két hónapon belül szinte garantált!

4. Sose ismerd be, hogy a te hibád volt!

Ne feledd, elnézést kérni szégyen! Aki más mond, hazudik, és azt akarja, hogy együtt maradjatok! Semmiféleképpen se tekints erre, mint nagyvonalú cselekedetre!

Biztos hallasz majd olyan tanácsot, hogy néha még akkor is érdemes bocsánatot kérni, ha nem te voltál a hibás - azért hogy a másik érezze, hogy neked mennyire fontos a harmónia helyreállítása. De ez nem neked szól! Ez csak azoknak hasznos tanács, akik hosszú kiegyensúlyozott kapcsolatra vágynak.

5. Veszekedj! Küzdj meg a győzelemért!

Sértegesd csak a másikat. Hangosan és durván, a lehető legválasztékosabb káromkodásokkal fűszerezve. Semmi sem szent ilyenkor! Ha valami igazán aljasat mondasz, az a legjobb! Azt még bocsánatkéréssel se lehet helyrehozni - hiszen örökre megmarad a nyoma a lelkében.

Ne feledd, be kell bizonyítanod, hogy igazad van. Mindenáron. Akkor is, ha nincs!

Sokkal fontosabb, hogy tied legyen az utolsó szó, mint holmi életreszóló boldogság! (Fúj!)

6. Szüntesd meg az intimitást! Használd a szexet fegyverként!

A szexuális vágyak a legősibb ösztönök közé tartoznak, amelyek minket, embereket irányítanak. Ha ezt a kellemes dolgot valami borzalmassá alakítod kettőtök között, nem sok jóra számíthatsz a továbbiakban.

Ezért, ha különösen gyorsan szeretnéd szétrombolni a kapcsolatodat, akkor jól jegyezd meg: a szexet használhatod büntetésre vagy jutalmazásra. Az, hogy ez amúgy a kapcsolatotok szerves része kéne, hogy legyen gyorsan felejtsd el. Ha napközben veszekedtetek, akkor csak semmi hancúr! Így talán még kapna egy kis gyengédséget és érezné, hogy szereted...

Forrás: Getty Images/Vasileios Economou/Becon

7. Gondolkodj teljesen másként a pénzügyekről, mint a partnered!

Mindenki azt hiszi, hogy a szerelemben nem számít a pénz. Pedig de. A legjobb kapcsolatot is tönkre lehet tenni azzal, ha másként gondolkoztok a spórolásról. Használd ki! Például, ha te túlzottan költekező vagy, a partnered pedig szeretné jobban óvni a családi kasszát, vagy ha éppen te versz minden garast a fogadhoz, a pasid viszont szeretné egy kicsit élvezni az életet, utazgatni és éttermekbe járni - veszekedjetek ezen minél többet!

Kompromisszum nincs! Itt kérem az az egyetlen logikus lépés, ha úgy csináljátok, ahogy te jónak látod!

8. Legyél mindig te az áldozat! Sajnáltasd magad!

Ezt részletezni sem kell. Pokoli dolog olyan emberrel együtt élni, aki mindenből ki tudja hozni azt, hogy ő a mártír! Szóval dörgölj csak mindent az orra alá! Ha nem vagy az a szószátyár típus, elég ha konstans megsértődsz! És persze sírj. Minél többet, minél hangosabban. Akkor is, ha egyébként nem is vagy szomorú.

9. Kezdj bele egy titkos viszonyba!

Bizony, ha még nem elég rossz a kapcsolatotok ahhoz, hogy csak úgy véget vess neki, akkor tegyél rá egy lapáttal, és kezdj bele egy viszonyba.

Közben hitegesd magad és partnered, hogy ebből még van kiút! Esetleg tekints a hűtlenségedre, mint nemes bosszúra.

Ezzel amúgy a harmadik felet is jól megalázod. Így adott esetben abból se lesz már soha jól működő kapcsolat. Két legyet egy csapásra!

10. Tapadj a képernyőre!

Amint felkelsz, nyúlj egyből a telefonodért, utána pedig menekülj a laptopod elé. De úgy, hogy partnerednek esélye se legyen veled nyugodt körülmények között kommunikálni. Szóval, ha igazán hatékonyan szeretnéd a viszonyt hazavágni, akkor maximum rövid időre tedd le a kütyüket. És persze teljes figyelemről és meghittségről szó sem lehet!

Garanciajegy

Ha a fenti 10 pontból csak hármat betartasz, szerkesztőségünk garantálja, hogy legfeljebb fél éven belül úgy szétmentek pároddal, mintha sose lettetek volna együtt!

Amennyiben pedig elkerülnéd ezeket a "jótanácsokat", sőt még figyelnél is rá, hogy ne kövesd el őket, nos... akkor van rá esély, hogy boldogan éltek majd amíg... tudod. Majd kiderül.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.