Vénusz pozitív gondolkodás öngyógyítás
Egyre gyakrabban szegezik nekem a kérdést, hogy mitől vagyok "kicserélődve?" Mi az, ami olyan pozitívan fura rajtam? Ilyenkor vagy elintézem annyival, hogy "ó biztos a vonzerőm, mert az uralkodó bolygóm a Vénusz a Skorpió jegyébe lépett" - vagy belekezdek a hosszabb válaszba.

Pozitív gondolkodás

Az életem korábban másról sem szólt, mint a folyamatos küzdelemről a bennem kavargó viharokkal. És csak akkor pihentem úgy igazán, ha már muszáj volt - mert beteg lettem.

Azóta már tudom, hogy mentális tréning és az energetizáló test átmozgatás az, amik nélkül egyszerűen butaság elkezdeni a napot. Korábban fél órákat bámultam ki reggelente az ablakon, vagy meredtem céltalanul magam elé és közben szürcsöltem a kávémat. Majd felöltöztem, felültem a villamosra és nekiálltam az irodában olyan dolgokat csinálni, amikhez őszintén szólva, rohadtul se kedvem, se indíttatásomnem volt.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ArthurHidden

Ezért azt mondom, ha hasonlóan érzel, merj változtatni és mindent hátrahagyva egy új és boldogabb élet kapuját kinyitni. A kulcs hozzá, ott van az elmédben. Keresd a függöny mögött, a szófa alatt vagy akár a zoknkis fiókodban. Szánj rá időt, mert nem megy az olyan egyszerűen. Megtalálod!

Tipp: Kezdj úgy, minden reggelt, mintha az az utolsó lenne - de nem világvége értelemben!

Szóval, nézz a tükörbe és beszélj magadhoz. Simogasd meg magad, ott, ahol fáj. Ha a szíved fáj, azt is. Tudod, az is komoly sérülés, ha a szívedet törik össze - csak azt a lábszárcsont-töréssel ellentétben nem gyógyítják TB-re. Csak te gyógyíthatod meg. Bíztasd magad, hogy ezen a napon, minden úgy fog alakulni, ahogyan azt Te szeretnéd. Aztán tíz percben mozgasd át a tested, nyújtsd át az izmaid. Az endorfin, ami ilyenkor termelődik, rásegít az elhatározást véghezvinni.

Megfelelési kényszer kizárva

Megtanultam, hogy senkinek nem KELL megfelelnem. Nincs az a munka, nincs az az önző barátnő, társ vagy családtag, aki elvárhatja, hogy majd' beleszakadj abba, hogy ő elégedett legyen veled.És Te se várd el senkitől. Tanulj meg tisztán, elvárások nélkül szeretni és elfogadni embereket és élethelyzeteket, úgy ahogy azok vannak. Így megszabadulhatsz a külső és belső nyomástól, ami azért rettentő felszabaditó.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Siphotography

Tipp: Ne ígérj meg senkinek, semmit!

Vagy, ha mégis, legyél következetes és tartsd is ahhoz magad. Az első pár alkalomkor, nem csak neked lesz fura, hanem a partnerednek is. De biztosítsd őt is arról, hogy ez nem ellene irányul - csak egyszerűen tanultál a hibáidból és már nem engedheted meg magadnak az ígérgetés nyomását. Hiszen neked is piszok nehéz, ha nem tartod magad az ígéretedhez és a másikat is hiú ábrándokba ringatod és csalódik.

Az egyedüllét, nem magány

Ahhoz, hogy jóban legyél azzal a nővel, akit minden reggel a tükörben látsz, sokat kell dolgoznod. Nem baj, hogy ha egyedül élsz, ha barátaid sincsenek nagyon - vagy csak haloványan derengenek a távoli múltban az arcaik -, és csak egy fekete macskád van, de annak sincs neve. Tényeg nem baj. Nem vagy egyedül! Ott vagy Te magad! Legyél az a nő, aki el mer menni egyedül egy bárba, végigdumálni az estét a pincér fiúval vagy lánnyal, vagy a pult melletti tujával. Ha képes vagy erre, nyert ügyed van!

Tipp: Persze ez nem azt jelenti, hogy légy enervált!

Nem is azt, hogy a repülőgépen belőve csacsorássz magaddal. De, ha jól esik mondjuk miért ne tennéd!? De inkább használd fel a magaddal töltött időt jólesően.

Sétálj a szabadban. Áll ki egy szikla tetejére és kiabálj. Feküdj el görcsmentesen a kanapédon és lazítsd el az izmaidat. A fejed búbjától a kisujjadig. Tegyél be relaxációs muzsikát és gondolkodj a nagy semmin. A nagy kék égen vagy a kedvenc helyeden a természetben.

Költs magadra

Őszintén, mikor költöttél, olyan jólesően, lelkiismeret furdalás nélkül magadra? Baszki, most jól elgondolkodtál, mi?! Tudom, tudom! Persze nagyon fontos, hogy a számláid legyenek befizetve, hisz' akkor érzed jól magad. Igazad is van. De rakj félre, olyan haszontalan dolgokból, amikre tényleg tök fölöslegesen költesz sokat.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Golubovy

Tipp: Egy szép fehérnemű, egy vicces feliratú "alvós bugyi" máris jobb közérzetet biztosít!

Növeli a viselője önbizalmát.

Egy nagyon okos nőtől olvastam egyszer - a kelemenannától -, hogy: kábé csak a balfaszok hívják bugyinak, az alsóneműt. A királyok és királynők, az intelligens felsőbbrendű lények, soha sem tudnák, így nevezni.

Szóval vegyél egy éjszakai, horkolós, természetes anyagokból készült fehérneműt - és maszturbálj. Én ma például megvettem egy mocsok jó kozmetikumot és rettentő jól érzem magam tőle, ezt meg is osztom veletek egy következő cikkemben, csak még tesztelek párat.

Csók, Petra!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.