Három kívánság - Cinti

Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi a SHE.HU csapata -, szeretnénk Nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéról, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Krajnyik Cinti, neked mi lenne a három kívánságod?

1. Egy multifunkciós, limit nélküli idő- és pénznyerő gépet.

Na, ilyet bezzeg nem hirdetnek a Teleshopban.

A párhuzamos idősíkoknak és a fürdőkádnyi húszezreseknek hála pedig még több filmet, színdarabot néznék meg, megvenném és elolvasnám az összes könyvet, ami érdekel és újabb nyelveket tanulnék. Bejárnám az egész világot. Több időt töltenék a szeretteimmel. Jelentkeznék mindenféle izgalmas tanfolyamra. Főznék, sütnék, sétálgatnék - csak úgy kedvtelésből. Áruházakban bóklásznék és legalább egyszer ész nélkül felvásárolnék mindent, ami megtetszik. Rendszeresebben sportolnék, céltalanul autót vezetnék, végre eleget aludnék, aztán pedig pizsamában fetrengenék. Sokkal többet írnék. Könyvet is.

Valójában ebben a kívánságban nincs semmi különleges: időt és pénzt kérnék.

2. A kikapcsolás képességét.

Hogy néha le tudjam lőni magam, és ne akarjak állandóan pörögni, agyalni, a fent említett tevékenységek valamelyikét űzni. Csak egyszerűen csendben lenni, kiüreíteni az elmém, és nem gondolni semmire. Tényleg semmire.

3.

Azért sírok, mert megnyertem mindent, téged, a boldogságot és az életet, és azért sírok, mert elvesztettem önmagamat, mert nem vagyok többé ép és egész tenélküled, mert ettől a pillanattól fogva sosem én fogok igazán fájni magamnak, mindig csak te, s ha vérezni fogok, a te sebeidet vérzem. Sírok, mert velem megtörtént a csoda, amire gyerekkorom óta vágytam, amitől gyerekkorom óta rettegtem, itt a mitológiai szerelem, és mi lesz velem, vagy mi lesz veled, ha elveszítjük, ha kettőnk közül egyszer meghal valaki. /Szabó Magda/

Ezt az érzést.

Balint HirlingForrás: www.balinthirling.com

 Nyitókép: Hirling Bálint

    Ezt olvastad már?