maffia kibeszélő történelem férfiak
Összegyűjtöttem nektek néhány férfit, akik tökéletes példák arra, hogy nem minden arany, ami fénylik. Az ilyen férfiakat jobb minél messzebbre elkerülni. Ne akarjatok mindenkit megmenteni!

II. Károly, aki annyira csúnya volt, hogy megijedt a menyasszony!

Az ember lánya azt hinné, hogy buli lehet hozzámenni egy királyhoz. Sok-sok pénz, hatalom, palota. Rengeteg szolgáló. Csilli-villi ruhák, ékszerek minden mennyiségben. Sosem kell attól tartani, hogy nincs mit a tejbe aprítani. A legtöbb esetben biztos így gondolták azok a nők is, akiket évszázadokon keresztül házasítottak össze különböző királyokkal.

Aztán itt van nekünk II. Károly spanyol király, aki szegényke olyan csúnya volt, hogy a leendő felesége halálra rémült tőle. Még egy levelet is írt, melyben azt kéri, bontsák fel az eljegyzést, ne kerüljön sor a menyegzőre, ugyanis Károly külseje egyenesen megrémiszti őt.

Persze a király nem tehetett a kinézetéről. Sokkal inkább köszönhette ezt a felmenőinek, akik csúnyán mondva a beltenyészetben hittek. Nem akarták, hogy hatalmukon más családokkal kelljen osztozni. A házasságokat így házon belül intézték. Ennek pedig az lett az ára, hogy torz, már-már életképtelen utódokat hoztak világra, akiket végül trónra ültettek. Így már nem is akkora buli ez a királynősdi, igaz?

Forrás: Wikipédia

Al Capone: Akarsz olyan pasit, akit bármelyik pillanatban kinyírhatnak?

Ha máshonnan nem is, de egy-egy gengszter filmből biztosan ismerős Al Capone neve. Azonban ő nem egy fikció egy jól eladott hollywoodi filmben. Ő egy hús-vér ember volt, aki olyanokat tett, ami még egy filmben is durvának számít. Van benne valami vonzó, ha meghalljuk: gengszter. Egy férfi, aki bandavezér, alvilági kapcsolatokkal, mocskos kis ügyletekkel. Dől a lé, és mindenki tiszteli. Ki ne akarna betörni egy ilyen rosszfiút, nemde?

Sok film szól arról, hogy a szende szűz leány elcsavarja a könyörtelen maffiavezér fejét, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ám a valóságban nyilván minden más. Egy ilyen férfi sosem fog megváltozni. Nem lesz hozzád hűséges. Bármikor kinyírhatják, vagy épp téged tesznek el láb alól, hogy őt büntessék. A rendőrök mindig a nyomában vannak, sosem tudhatod, mikor is ér véget a játék. Jobb hát elkerülni az olyan fickókat, akik nem tudnak a törvény helyes oldalán érvényesülni.

Forrás: Getty Images/Mpi

Fidel Castro: Naponta 2 nőt is felfalt!

Ismét egy "rosszfiú", akit meg kell menteni önmagától. Hisz nem akarnak ők rosszat, csupán furán fejezik ki magukat. Megértéssel kell feléjük közeledni, és biztosan helyrerázódik minden. Vagy nem. Fidel Castro a történelem egyik legkegyetlenebb diktátoraként van számon tartva. Annyi vér tapad a kezéhez, hogy belegondolni is szörnyű. Ennek ellenére nők ezreit csábította az ágyába. Még egy titkos szigetet is fenntartott, ahol nyugodtan eljátszhatott az épp aktuális hölggyel.

Átlagban napi két nő volt a palettán, akik közül sokan az unokái is lehettek volna. Egyik orvosa kifejlesztett egy pirulát, ami sokkal erősebb hatást váltott ki, mint a Viagra. Így előfordult, hogy akár 12 órán át is bírta a strapát. Bárki bármit mond, szerintem nem pont egy álompasi jellemzőivel rendelkezett.

Lord Byron: A romantikus költő, aki a nővérével is ágyba bújt...

Az angol romantikus költészetegyik legendás alakja. Vélhetően mindenkinek imponálna, ha a párja egy viráglelkű, tetőtől talpig romantikus férfi lenne. Egy olyan pasi, aki naphosszat képes áradozni szeretett kedvese tökéletességéről. Egy vers itt, egy vers ott, és a kifogyhatatlan bókok hada. Na, de a kedves Lord Byron a látszat ellenére egy szemérmetlen nőfaló volt, aki leginkább vagyonszerzés céljából csábította el a nőket.

Ha sikerült feleségül vennie őket, pillanatok alatt elverte a hozománypénzt, majd továbbállt. Egy esetben azonban felesége hagyta el őt, miután többször is hűtlenségen kapta a költőt. Az i-re a pontot pedig azt tette fel, mikor kiderült: nővérével vérfertőző kapcsolatot ápolnak. Hát ilyen egy illedelmes úriember? Aligha!

Nyitókép: Wikipedia

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.