szex szerelem vonzalom párkapcsolat
Teltek-múltak a hetek, hónapok és egyre inkább távolodtunk el. Igen, lehet hogy ez csak egyoldalú volt és csak tőlem eredt. De mit csinálhattam volna, hogyha tudom, hogy nem vonzódom hozzád eléggé.

Csak pörgettem a tindert. Úgy igazán unalomból. Próba-szerencse alapon. Hátha szembejön velem a másik felem. Hátha már az első benyomás során is érzem azt a bizonyos vonzódást. És akkor jöttél te. Rögtön match lett. Nem, nem éreztem azt a bizonyos pluszt, de szimpatikus voltál. 

Elkezdtünk beszélgetni és nem nagyon tudtam semmibe belekötni. Szinte tökéletes voltál. Jól néztél ki, okos voltál és az értékrended is a helyén volt. Lehetett veled beszélgetni és udvarias is voltál. 

Találkoztunk. Vártam és vártam, hogy megjöjjön az a bizonyos érzés.

 Szerettem volna jobban vonzódni hozzád. 

Szerettem volna átélni veled azt, amit senki mással. Szerettem volna, ha különlegesebb lehetsz számomra. 

Egy pár randi és együtt töltött idő után járni kezdtünk. Valamiért akkor, abban a pillanatban úgy gondoltam, hogy meg kell próbálni. Esélyt kell adni a kapcsolatunknak, mert túl jó vagy ahhoz, hogy csak úgy túl adjak rajtad. Túl kedves, túl helyes, túl okos. Megpróbáltam eltekinteni attól, hogy mégsem vonzódom hozzád eléggé. 

nő, vonzalom, kémia
Forrás: Shutterstock

Igyekeztem beléd szeretni, de sajnos nem tudtam eléggé. 

Annyira tökéletes lettél volna nekem. Mégsem vonzódtam hozzád szexuálisan. Együtt voltunk, lefeküdtünk de egyik szeretkezésünkkor sem éreztem a “Nirvana”-t. 

Szerettem volna, ha szerethetlek. Szerettem volna, ha elég örömet okozunk egymásnak.

 Beszélgettünk is erről. Hiába mélyült el a kapcsolatunk, hiába ismertük meg jobban egymást és hiába fordult volna komolyra a dolog, mégis hiányzott valami. Az a bizonyos lángolás. 

Nem repkedtek pillangók a gyomromban, amikor megláttalak. Nem kívántalak úgy, ahogy kellett volna. Nem jutottam el a csúcsig veled. Nem éreztél rám. Nem tudtad eléggé, hogy mi a jó nekem. 

Egy darabig vártam és vártam, hogy megjöjjön az érzés. Aztán rájöttem, nem elég ahhoz a romantikus gyertyafény és egy pohár bor se, hogy megjöjjön az érzés. Igen mindez a körítés csodálatos lett volna. A hangulatfények, a zene, a vacsora és a borozgatás. Csak nem veled, hanem valaki mással. Olyan valakivel, aki minden gondolatommá válik. Valakivel, akivel első perctől kezdve meg van az a bizonyos kémia. 

Aki pótolja az űrt, amit te nem tudtál. Aki azonnal levesz a lábamról. Az arca, a nevetése, a hangja, a kisugárzása, a nézése, az illata, az érdeklődése.

 Aki mellett tényleg nem érzem az idő múlását. Aki hosszú távon is felkelti a figyelmem. Akire felnézek. Akiért epedezem. Akiért megőrülök. Akinek a csókjáért kezem-lábam remeg és vágyom rá, hogy hozzám érjen. Akivel bármilyen közelség jól esik. Pontosan ez hiányzott belőled. Se több és se kevesebb. 

Lehet, hogy másnak te vagy a nagy Ő. Lehet, hogy másvalaki minden percben rád gondol. Lehet, hogy valaki rólad álmodik, amikor én másról. És lehet, hogy valaki ugyanúgy epekedik az érintésedért, mint én valaki máséért.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.