magazin kibeszélő megcsalás menyasszony hazugság
A Dorka és Ákos már hat éve együtt voltak, azonban a bizalom csak az utóbbi években szilárdult meg a lány részéről. Legalább tíz éve ismerték egymást, így a lány pontosan tudta, hogy a párja milyen szabados életet élt a kapcsolatuk előtt.

Ennek ellenére belement a kapcsolatba - a fiú teljesen elcsavarta a fejét. Mostanra jól összeszoktak, és megtanulták tolerálni egymás dolgait.Dorka ettől hihetetlenül boldognak érezte magát, pláne, hogy a szerelme év elején megkérte a kezét.

Ez hatalmas dolog, hiszen Ákos rettenetesen félt az elköteleződéstől - már ahhoz is évek kellettek, hogy belenyugodjon egy monogám kapcsolatba. Viszont annyira fontos volt neki a kapcsolat, hogy lassan Dorka is kezdte elhinni: megbízhat a párjában. Minden olyan jól alakult. Bár az esküvő tervezése még váratott magára, a csillogó eljegyzési gyűrű éppen elég volt a boldogsághoz.

Azt sem bánta volna, ha nincs is igazi esküvő, neki a szándék volt a lényeg, és a párja végre hivatalosan is letette mellette a voksát. Szépen berendezkedtek a közös lakásban, és teltek-múltak a hétköznapok sok örömmel, vitával és béküléssel.

- Hol jártál, drágám? - tette fel egyik este Dorka a kérdést, mikor Ákos hazaért.

Gyakran volt homályos, hogy merre jár a fiú, de ezt nem bánta. Kell a szabadság, lényeg, hogy este hozzá megy haza, és őt öleli.

- Csak a városban voltam, elintéztem ezt-azt - hangzott a válasz, Dorka pedig mosollyal az arcán tovább hajtogatta a frissen mosott ruhákat.

Viszont a bizalom elszállt. Bármennyire is igyekeztek mindketten, nem volt visszaút Forrás: Shutterstock

Néhány héttel később azonban fura érzés kerítette hatalmába a menyasszonyt. Újra felébredt benne a már rég elfeledett féltékenység, és egy napon kibukott belőle a kérdés: "Megcsaltál?" A vőlegény nem habozott, igennel felelt.

Dorka zavarodottságában meg sem tudott szólalni: le volt döbbenve a saját megérzésén és Ákos válaszán. Majd mikor szóhoz jutott, próbálta megtudni a körülményeket, de a fiú nem felelt. Talán jobb is volt így. Hosszú ideig tartó gyötrődés után mégis megbocsátás és millió ígéret lett a vége.

Viszont a bizalom elszállt. Bármennyire is igyekeztek mindketten, nem volt visszaút. Fél évvel később ugyan, de szakítás lett a történetből, amit Dorka - miután kisírta magát - egyáltalán nem bánt meg. Már nyolc hónapja külön voltak, a lány szinte már nem is gondolt a fiúra, mikor összefutott Ákos egyik haverjával, Levivel.

A srác úgy megörült neki, hogy egyből meghívta egy közeli kávézóba. Dorka ráért, így nem mondott nemet. Kellemes beszélgetésnek indult a találkozás, viszont amit Levi véletlenül elmondott neki, az komolyan szíven ütötte. Azon a bizonyos estén, amikor Ákos "csak a városban volt, elintézni ezt-azt", igazából az ő exbarátnőjénél járt.

Mint kiderül, Levi exével, Krisztával lépett félre, és az együttlét után egyből becsöngetett Levihez, hogy elmondja neki, mi történt. Igazából Levi nem is értette az egész helyzetet, hiszen mi köze ahhoz, hogy a volt barátnője kivel kavar? De Ákos fontosnak vélte elmondani, nehogy harag legyen köztük.

Mindeközben pedig azt hazudta a barátjának, aki egyből Dorka miatt aggódott, hogy a menyasszonyának mindez rendben van, és engedélyt kapott az elhajlásra. Ugyan Levi furcsállta ezt, mert nem így ismerte a kapcsolatukat, de elfogadta. Dorka értetlenül hallgatta Levit a kávézóban, és szomorúan konstatálta, hogy az egykori szerelmének fontosabb volt, hogy a haverja ne haragudjon meg rá, mint hogy a menyasszonyával őszinte legyen.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.