Vonzó tulajdonságok egy nőben - A külső vagy a belső fontosabb?

kibeszélő magazin vonzalom feszültség
Sokunkat foglalkoztat az a kérdés: vajon milyen nőt tartanak vonzónak a férfiak? Bizonyos nők mágnesként vonzzák a pasikat, míg másokat kevesebben próbálnak meghódítani. Miért lehet ez? A válasz valószínűleg minden nőt foglalkoztat. Vajon a külső vagy a belső fontosabb a férfiak számára?

Szóval, a helyes válasz nem a külső. Nem minden ugyanis a külcsín! Tapasztalatok alapján a kisugárzás, a belső tulajdonságok fontosabbak annál, mint az, hogy valaki szimplán csinos legyen.

Ha megkérdezünk egy férfit arról, mi az, ami megfogja egy nőben, elsőre biztosan valamilyen külső tulajdonságot fog mondani. Viszont függetlenül attól, hogy a külsőt dicsérik, a nő belső tulajdonságaiba szeretnek bele.

Hiába csinos valaki, ha belül üres és nincs kisugárzása. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tulajdonságot, amik igazán fontosak a férfiaknak.

Kedvesség

Könnyen elveszíthetjük egy férfi érdeklődését, ha soha sincs egy kedves szavunk a körülöttünk lévő emberekhez és mindenkiről csak rosszat mesélünk. Amikor egy férfi hosszú távú kapcsolatot szeretne kialakítani, akkor olyan partnert keres, aki mellett biztonságban érezheti a lelkét.

Humor

A férfiak szerint az ideális nőnek jó a humorérzéke, de nem gunyoros, hanem könnyed, vidám és ha úgy hozza a helyzet, képes saját magán is önfeledten kacagni. Az erősebbik nem számára természetesen imponál, ha nevetsz a viccein, de még inkább belophatod magadat a szívébe, ha te is meg tudod őt nevettetni, sőt mi több! Nem sértődsz meg, ha ő ugrat téged. A nevetés oldja a feszültséget, endorphint szabadít fel a szervezetben, ez a boldog létállapot pedig pozitív életszemléletről árulkodik, ami ellenállhatatlanul vonzóvá tesz egy nőt a férfi szemében.

Levél a megcsalt nőnek - Nem tudtam, hogy tönkreteszem a kapcsolatodat szomorú gondterhelt nő bűntudat Forrás: Shutterstock

Nőiesség

Talán nem meglepő, hogy az egyik legfontosabb tulajdonság, ami a férfi érdeklődését azonnal felkelti, az a nőiesség. Mondhatjuk, hogy ez biológiailag kódolva van minden egyes nőben – ettől nő a nő. Azonban a nőies kisugárzás, a mélyen belülről jövő nőiség, már olyasvalami, ami egyénenként eltérő mértékű, ugyanakkor fejleszthető és tanulható. Ehhez csupán két dologra van szükséged: megismerni és megszeretni önmagadat. Ha tudod, milyen vagy, mik az előnyös tulajdonságaid, igyekezz ezeket hangsúlyozni!

Nyitottság

Az erősebbik nem számára rendkívül imponáló, ha egy nő őszintén érdeklődő és nem zárkózik el az új dolgoktól, legyen szó akár egy spontán, közös utazásról vagy éppen lepedőakrobatikáról. Ha néha-néha rászánod magadat arra, hogy megnézz egy focimeccset a pároddal, vagy kezdeményezz és bevess némi újdonságot az ágyban, biztos, hogy máris jó pontot szereztél magadnak.

Rugalmasság

A férfiak egybehangzó véleménye, hogy az eszményi nő kompromisszumkész, és nem sértődik vérig, ha például időnként lemondanak egy-egy közös programot egy pasis sörözés vagy meccsnézés kedvéért. Az erősebbik nem ösztönösen vágyik a szabadságra, arra, hogy néha kedvére "csatangolhasson".

Magabiztosság

Az egészséges önbizalom és magabiztosság kimondottan szexi tulajdonságok a pasik számára. Persze, nem kell törtető dominának lenned, hiszen ez már inkább taszító, mint vonzó jellemvonás. Ha azt érezteted, hogy te mindent jobban tudsz és szeretnél is egyedül csinálni, akkor szegény pasi úgy fogja érezni, rá itt semmi szükség.

Vidámság

A mosolygós, önmagukkal elégedett lányok sokkal vonzóbbak a férfiak számára. Járj táncolni, élvezd az életet, örülj annak, hogy nő vagy és légy büszke erre. Hiszen csodálatos dolog nőnek lenni - ezt már Chanel is megmondta.

Természetesség

A legtöbb nő ki sem megy az utcára smink nélkül, sőt nagyon sokan otthon is kifestik magukat. A férfiak viszont jobban szeretik a természetességet. Persze ez nem azt jelenti, hogy simán elhagyhatod magad a természetesség jegyében - csupán azt, hogy saját magad miatt válhatsz igazán széppé egy férfi szemében.

Szerinted a férfiaknak a külső vagy a belső a fontosabb?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.