munkahely kibeszélő magazin szexhirdetés szexmunka álláshirdetés
Aki szörfölgetett már az álláshirdetési portálok és a közösségi oldalak tematikus csoportjaiban, bizonyára belefutott olyan hirdetésekbe, melyek virágnyelven sejtetik, hogy a főnök a professzionális szférán kívül a magánéletben is szeretné új beosztottja tehetségét kamatoztatni.

Egyes vezető beosztásban dolgozó férfiak nem érik be egy „csupán" szakmailag felkészült beosztottal. Nekik olyan multifunkcionális, dekoratív biodíszletre van szükségük, aki amellett, hogy mosolyogva, rövid szoknyában és magassarkúban végzi a napi feladatait, szabadidejéből is lekanyarint pár órát, hogy főnöke magánéletében is bizonyítsa lojalitását.

Rendkívül mulatságos, ahogy a cégvezetők, menedzserek az – egyébként nagy álláskereső-kínáló portálokon is megjelenő – hirdetéseikben megfogalmazzák pikáns igényeket. Míg valaki viszonylag egyértelműen jelzi, hogy a munka mellett egyéb kötelezettségek is várnak a jelentkezőre, más elcsépelt, modoros kifejezésekkel igyekszik az érdeklődő tudtára adni, hogy a szex is szerepel a munkaköri leírásban.

Forrás: Shutterstock

Az ilyesfajta hirdetésekben általában kivétel nélkül helyet kapnak az alábbi feltételek:

  • csinos, dekoratív külső (egész alakos fotót is kérnek)
  • 18-25 év közötti életkor
  • tapasztalat nem elvárás
  • végzettségre nincs szükség, legfeljebb valamilyen alapfokú tanfolyamot vagy érettségit kérnek, de az se jellemző
  • bevállalós, mosolygós, lelkes lányokat keresnek
  • sok szabadidőt biztosítanak
  • nem megterhelő a munkavégzés
  • könnyen elsajátítható feladatokkal várják a jelentkezőt

Ha valakinek ezek után van bátorsága elmenni egy személyes elbeszélgetésre, jobb, ha felkészül az arcpirító helyzetekre. Előfordult például, hogy az interjúztató megkérte a virágboltba jelentkező lányt, hogy tegyen úgy, mintha ő lenne a virágcsokor, és adja el őt egy fiktív vásárlónak. Mivel a kishölgy nem értette, pontosan hogyan kellene ezt kiviteleznie, a főnökjelölt megragadta a kezeit, a saját testére helyezte azokat, majd simogatni kezdte magát velük, s közben az alábbi szavak hagyták el a száját: „Hmm, látja, milyen szép a szára, milyen gyönyörűek a szirmok?"

Egy másik fiatal lány érdeklődését egy fizetett jógapartneri pozíció keltette fel, de érthető módon kezdte egyre kínosabban érezni magát, mikor fotókat kértek az alakjáról és a meztelen lábfejéről, valamint kiderült, hogy kizárólag férfiak edzését kellene támogatnia.

Azokkal a profi masszőrhölgyekkel pedig Dunát lehetne rekeszteni, akik lelkiismeretesen elvégezték a komoly szakmai ismereket biztosító, hosszadalmas képzést, hogy aztán azzal szembesüljenek az állásinterjún, hogy „Minket nem érdekel, hány okleveled van, legyél szép és vállald be a happy finisht!"

Hasonló tapasztalatokban álláskeresőként szerencsére még sosem volt részem, bár egyszer egy exszeretőm megkérdezte, nem lenne-e kedvem otthagyni az írást, hogy olyan asszisztens legyek a pénzügyi vállalkozásánál, aki irodai légyottokat is biztosít számára. Megsértődhettem volna, de nem tettem, mert nyilvánvaló volt, hogy az agyi vérellátása teljes mértékben az erekciójába vándorolt, csak így juthatott eszébe ilyen bődületes baromság. Más magyarázatot a cikkben szereplő hirdetésekre sem találtam.

Forrás: Facebook

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.