zaklatás kibeszélő elengedés expasi ex
Kata és Dávid kapcsolata pont úgy indult, ahogy a nyári szerelmek szoktak. Mindent elsöprő érzelmek, reggelig tartó bulik, rengeteg szex, aztán az idő múlásával valahogy az érzelmek hevessége is alábbhagyott...legalábbis a lány részéről.

Szerelem első látásra

Kata és Dávid Balatonfüreden ismerkedtek meg egymással. Kata ott lakott már 15 éve, ott voltak a barátai, a munkája, és imádta a nyarat. Minden évben azt várta, hogy újra nyüzsgő élet legyen a magyar tengeren, és megérkezzenek a nyári munkát vállaló, szórakozni vágyó facér pasik, akik a legmelegebb hónapokban ellepték a várost. Egy nyári estén ismerkedett meg Dáviddal, aki azért költözött le Pestről, hogy egy strandon lévő büfét üzemeltessen. Szerelem volt első látásra, legalábbis már az első találkozónál izzott közöttük a levegő, és a közös, iszogatós, éjszakai fürdőzős estékből hamar szerelem lett. Dávid lakást bérelt a szezonra, így szinte az egész nyarat együtt töltötték. Amikor eljött a szeptember, a srác visszaköltözött Budapestre, Kata pedig Füreden maradt. Egy ideig működött a dolog úgy is, hogy hol itt aludtak, hol ott, megismerték egymás családját, de Dávid egyre furcsábban viselkedett.

A nagy Ő valójában egy pszichopata?

Néha, amikor nem voltak együtt Katával, agresszív üzeneteket küldözgetett, hogy ha más pasi ránéz, ő megöli – mármint a srácot, - mert Kata csak az övé. Emlékszem, egyszer Katánál iszogattunk, amikor Dávid Face Time-on felhívta, hulla részeg volt, össze-vissza beszélt, és zokogott. Alig lehetett érteni, mit mond, de a mondandójának a lényege az volt, hogy sosem volt még ennyire szerelmes, és retteg, hogy elveszíti Katát, mert ő élete szerelme. A barátnőm kissé ittas állapotban majdnem elolvadt attól, milyen cuki ez a fiú, mi viszont figyelmeztettük, hogy Dávid viselkedése nem teljesen normális.

Másfél évig voltak együtt, de Kata rájött, hogy már nem szerelmes, és szakított vele. Ennek már három éve, ez a barom mégis a mai napig zaklatja a barátnőmet.

Forrás: Shutterstock

Üzenetek és aprócska ajándékok

Kezdetben hívogatta, SMS-eket küldözgetett neki, így Kata letiltatta a számát. Később Dávid az összes platformon megpróbálta elérni őt: Facebookon, Viberen, e-mailen, és a mai napig van, hogy álprofilról ír neki. Tavaly nyáron Kata anyukájának is üzenetet küldött, megkérdezte tőle, hogy vannak, hogy van Kata, és leírta, vele mi a helyzet. Akkor Kata annyira felhúzta magát, hogy visszaírt neki az anyukája profiljáról - korábban soha, semmire nem válaszolt - elküldte a fenébe, és megfenyegette, hogyha még egyszer zaklatni meri őt, vagy bárkit a családjából, feljelenti.

Dávid persze nem állt le, és többször is ott járt Kata lakásánál. Egyszer egy szalvétán hagyott neki üzenetet, amit a kocsijára tett, de volt olyan is, hogy bekopogott, és a kezébe nyomott egy csokor virágot. A virágon volt egy képeslap, amin ez állt:„Te vagy életem szerelme, tőled akarok gyereket"
Hiába győzködtük Katát, forduljon a rendőrséghez, azt mondta, nincs ideje ezzel foglalkozni, és úgy gondolja, a hatóság sem tudna mit kezdeni Dávid próbálkozásaival. Katának már új pasija van, és abban bízik, hogy ez a barom egyszer csak elfelejti őt, de ha szóba jön Dávid, látom a szemében a félelmet, és tudom, hogy attól tart, egyszer, amikor egyáltalán nem számít rá, váratlan vendégként üdvözli őt a lakása ajtajában az exe, azt pedig senki nem tudja, hogy aki ilyen betegesen ragaszkodik valakihez, meddig hajlandó elmenni...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.