párkeresés kibeszélő férfiak ismerkedés
- Jó nekem egyedül, nincs szükségem egy újabb kapcsolatra! - mondta Dávid. Magyarázatot nem fűzött hozzá, láthatóan ezerszer felsorolta már magában a kijelentéshez tartozó érveket. Sokszor csalódott, számtalanszor kihasználták.

Feleségben, családban, gyerekekben reménykedett, de mindig olyan partnerei voltak, akik épp az ennek ellenkezőjét akarták. Bulizni, utazni, élvezni az életet. A hibákból pedig tanulni kell, így annak érdekében, hogy ne kelljen ezt még egyszer átélnie, inkább lemondott az álmairól. És úgy tűnt, mindenképpen ki akart tartani a döntése mellett. Ő csak azt látta, hogy nem kell, teljes valójában legalábbis nem, legfeljebb lényének egy része.

Olyannal még nem találkozott, akinek a teljes csomag elnyerte volna a tetszését. Keserű és csalódott volt, ennek megfelelően elutasított minden lehetőséget. De már nem vigyázott annyira a szavaira, mint korábban, amikor megtetszett neki egy lány és udvarolni kezdett neki. Most már röviden, a legfontosabb tényeket közölve utasította el a jelentkezőket: "Egyedül akarok maradni! Ha pénzes pasi kell, próbálkozz annál ott!"

Egy idő után a nyers megnyilvánulások már a barátaival folytatott beszélgetéseire is jellemző lett. Eleinte elnézték neki, hiszen nemrég szakított, de egy idő után már nem voltak hajlandóak tolerálni. Volt, akivel emiatt megromlott a kapcsolata.

Dávid tagadta, hogy ő változott volna. Úgy érezte, már a barátainak sem elég jó, már nekik sem felel meg. Így végül tényleg egyedül maradt, a munkán és a vásárláson kívül nem is ment sehová. Otthon maradt, barkácsolt, vagy a motorját bütykölte. Hónapok teltek el teljes elszigetelődésben, és lassan eljutott oda, hogy már a hiányát sem érezte annak, hogy barátja vagy társa legyen.

Majd értesítést kapott, hogy lejár a motorja kötelezője és újat kellene kötnie. De sokallta az ajánlatban szereplő árat, így utánanézett a neten, milyen lehetőségek vannak. Ezt már nem telefonon keresztül akarta intézni, így a kiválasztott biztosító képviselőjéhez személyesen ment el az irodába. Nem számított arra, hogy a kedves hang, amelyik fogadja, még sokáig ott cseng a fülében.

Forrás: Shutterstock

Fél órán keresztül tartott a beszélgetés, de Dávid mégis sokkal tovább a fejében forgatta. Eleinte azt hitte, csak azért, mert nagyon alapos és megfontolt döntést akar hozni. Később azonban rájött, hogy pár órával korábban nem csak egy tárgyalás zajlott. Sokkal több annál! Szilvinek sikerült felkeltenie az érdeklődését, sikerült beférkőznie a gondolataiba, emlékezetessé tennie magát.

Ismét egy hódítani akaró férfiként gondolkodott, nem pedig csalódott pasiként. Érdekelte Szilvi ajkainak íze, bőrének érintése. Vágyott a hangjára és a testére. Érzéki és felvillanyozó volt.

De fél nap otthon ismét a korábbi énjét hozta elő. Egészen addig, míg üzenetet nem kapott a lánytól, amely a leendő szerződés feltételeit tartalmazta. Akkor ismét feléledt az érdeklődése, mindent tudni akart róla, és annak kockázatát is vállalta, hogy esetleg foglalt, férje vagy vőlegénye van. Már a lehetőség is felszabadító érzés volt, hogy változás következhet be az életében. Elővette a mobilját, bejelölte a közösségi oldalon, írt, és várt.

Pár perc múlva két üzenetet is kapott. Az egyik az ismerős visszaigazolása, a másik pedig Szilvi válasza: "Szia Dávid, nagyon örültem a jelölésednek. Én is arra gondoltam, hogy..."

Igaz, hogy megváltozott a személyisége, de nem annyira, hogy teljesen elnyomta volna a régi énjét. Csak azzal a hanggal, szempárral, testtel és gondolatokkal kellett találkoznia, amelyik mindezt újra előhívja. Senki sem garantálhatja, hogy nem csalódik még egyszer, de ennek esélye most sokkal kisebb, mint korábban. Mert hatalmas akarás van benne - és az a jó, hogy úgy tűnik, nem csak ő akarja ezt a szerelmet ennyire...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.