szex kibeszélő felnőtt féltékenység szerető
A sztereotípia úgy szól, hogy a nő az, aki fejfájásra és egyéb külső okokra hivatkozva próbálja elkerülni a szexet. Ám jó tudni, hogy bizony a férfiak se szexgépek, van, amikor ők mondanak nemet a próbálkozásokra. Mit gondol ilyenkor a nő, és mit tesz? Erről elmélkedtem.

A finom vacsora után a nő édesen odabújt a férfihoz, keze az ágyékához ért és simogatni kezdte. Meglepődött, amikor nem érezte a duzzadó férfiasságot, ami máskor csupán egy fülbe suttogásra tettre készen jelentkezett. Gondolta, talán ma nagyobb ingerre van szüksége, elkezdte hát kigombolni a férfi sliccét, de a férfi ekkor kedvesen leállította. „Drágám, nagyon fáradt vagyok, inkább csak bújjunk össze kicsit és nézzünk meg egy filmet." A nő furán érezte magát ettől a mondattól, de erőltetni sem akarta a dolgot. Összebújtak hát, ám a nő nem tudott elveszni a film történetében, helyette befelé fordult, a gondolatai sűrűjébe.

A legnagyobb vágygyilkos: az elvárt szex...

Számolgatni kezdett. Ez a harmadik hét, hogy nem lesznek úgy együtt. Előtte majdnem minden második nap szexeltek, a hétvégéken pedig naponta többször is, pedig már két éve együtt voltak. A nő rettentően élvezte ezt a fajta intimitást, a férfi érintését, a változatosságot, amit egymásnak nyújtottak az ágyban. Ez a három hét azonban megfagyasztotta.

Mi lehet a gond? Kezdett el járni a nő agya

Először a teste jutott az eszébe. Valóban felszedett pár kilót, de a férfi soha egyetlen szóval sem említette, hogy ettől kevésbé lenne számára kívánatos. Igaz ugyan, hogy mostanában nem visel harisnyát, szoknyát és magas sarkú cipőt, hiszen otthonról dogozik, nem jár be nap, mint nap az irodába. De a fenébe is, itthon sem hagyja el magát. Nem lógós mackókban flangál. Minden reggel sminkkel, megcsinálja a frizuráját. Persze az edzőterem hiányát megérezte a teste, de még így is jól néz ki.

A második, ami a nő eszébe jutott, hogy ráunt a férfi. Ugyanaz az illat, ugyanaz a bőr már két éve. Tudta, hogy előtte a férfinek sok nő fordult meg az ágyában, lehet, hogy ez hiányzik neki. A változatosság. De, nem lehet azt mondani, hogy mindig ugyanazt csinálják, sőt, mostanában inkább ő, a nő vette át a kezdeményezést és hellyel-közzel az irányítást az ágyban. Lehet, hogy vennie kellene egy új parfümöt, befestenie a haját és elővenni a szekrényből a régebben viselt csipkés fehérneműket? Vagy az lehet a baj, hogy mostanában mindig ő kezdeményez? Elvette volna a férfi vadász státuszát, amitől már nem is annyira izgató, hiszen nincs kihívás?

Forrás: Shutterstock

A harmadik dolog a másik nő gondolata volt. Szeretője lenne, és azért vonakodik a szextől, mert napközben mástól már megkapta? Nincs azonban semmi jel, ezen kívül, ami erre utalna. Se furcsa üzenetek, se késés, se más illat, se szembetűnő kedvesség, se külső változás a férfin. Olvasta egy női magazinban, hogy leginkább ezekből a jelekből lehet a harmadik félre következtetni. A férfi azonban ugyan olyan volt, mint eddig.

Akkor mi lehet a baj? A nő a saját gondolatai mentén haladva egyre jobban kétségbeesett, a végére szinte magát is meggyőzte, hogy a férfi már nem szerelmes belé, ezért kerüli a szexet. Ő azonban nagyon szerette a férfit, és félt rákérdezni.

Mindeközben a férfi...

Csak látta, ahogy egymást váltják a tévében a képkockák, de képtelen volt felfogni, mi is történik a filmben. Aggasztotta, hogy három hete képtelen teljesíteni az ágyban,a libidóját megölte valami belső feszítés, félelem, aggodalom, szorongás. Szerette volna elmondani a nőnek, hogy mennyire szereti és mennyire hálás a türelméért, de félt elmondani, hogy mostanában milyen gondolatok gyötrik, mert tartott tőle, a férfiassága, amit a nő úgy imád benne, egy pillanat alatt szertefoszlana.

Miután a film véget ért, a nő és a férfi lefeküdtek aludni, de két év óta először, nem bújtak össze a takaró alatt.

Nyitókép: shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.