szerelem kibeszélő férfi magazin párkapcsolat társkeresés párkeresés
Kell, hogy éljen valahol valaki, aki ha feléd nyújtja a kezét, nem hajolsz el ütéstől rettegve, hanem a biztonság ringató érzésével hajthatod le az arcodat a tenyerébe. Akinek erejéből kortyolva érezheted, hogy soha nem történhet semmi rossz veled, mert akit ő szeret, annak nem lehet baja.

Akiben akkora hited van, hogy feléleszti benned a legősibb élni akarást. Aki nem hagyja, hogy partra vetett halként tátogj az érzéketlenség partján, levegőért kapkodva.

Aki föléd magasodva nem nagyságát mutatja neked, hanem óv a széltől, az égető Naptól.
Keresd azt a mellkast, amely nem pökhendi módon feszül a világba, hanem, ha ráhajtod a
fejed, a világ sokkal egyszerűbbnek tűnik! És gyenge nő lehetsz, még akkor is, ha te vagy a világ legelvetemültebb, legkeményebb üzletasszonya.

Meg kell, hogy találd azt az illatot, amelytől nem fordulsz el undorral, hanem megszédülnek tőle a sejtjeid. Amitől a pulzusod az egekbe szökik, a bugyid pedig a bokádig csúszik. Azt az ősi szagot hordó férfit, akitől a hormonjaid vitustáncba kezdenek.

Azt az embert, aki olyan biztonságot képes adni, hogy az utolsó leheleteddel is csak annyit mondasz majd: gyönyörű volt, ami megadatott - megérte.

Azt a nyakat keresd, amelybe nemcsak a szeretkezés mámorában tudsz belekapaszkodni és átölelni, de tartozik hozzá gerinc is, ami lehet, hogy korral ugyan görbül, de meg nem törik - sem kívül, sem belül.

Azt a hangot keresd, melyet hallva nem a félelemtől rezzensz össze, nem parancsoló és elnyomó, hanem a legzűrösebb időszakodban is megnyugtat, lecsitítja a hisztidet - és nem hangerővel kompenzálja gyengeségét.

Azt a tekintetet keresd, amely nem villámlik, vagy közömbösen néz rád, hanem amelyben elveszve a béke végtelenségét magadra húzhatod, mint egy meleg takarót, és beleburkolózhatsz.

Forrás: Getty Images/AleksandarNakic

Azokat a szavakat keresd, amelyek nem sértenek, nem bántanak, hanem égig ér tőlük a nevetésed, ezernyi ránc szalad a szemedtől a füled felé, amiktől a lelkedre rakódott hétköznapi nyúlós problémák lemosódnak. A megértő hallgatást keresd, ne a hideg csendet! Azokat a ki nem mondott szavakat kutasd, amelyek nem korholnak, ha hibázol, ha sírástól remeg a szád.

Azt az ujjbegyet keresd, amely ha feszültnek lát, nem türelmetlenül dobol az asztalon, hanem letörli a könnyedet. Azt keresd, aki nem fogja le a kezedet, ha szállni akarsz, hanem támogatásból, megértésből és szerelemből szárnyakat csinál neked. És ott szurkol neked a partvonalon, ha nekirugaszkodsz az ismeretlennek.

Azt keresd, aki már akkor is hiányzik, ha a keze nyomának melegét még a kilincsen érzed. Aki ismeri a legrosszabb, legnyúzottabb arcod, aki szereti majd az öregedő tested minden ráncát és puhulását.

Azt keresd, aki képes arra a csodára, hogy amikor lehunyod a szemed az ölelésében, akkor látsz csak igazán. Ne istent keress. Ne is szentet. Embert keress. Férfit. Ne érd be kevesebbel!

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.