magazin kibeszélő női szokások párkapcsolat férfiak
Pont az a szép a nemek harcában, hogy a nők és a férfiak sok mindenben különböznek egymástól. Az is vitathatatlan, hogy mi nők sokkal bonyolultabb és érzékenyebb teremtmények vagyunk, akik bizony hajlamosak a férfiak idegeire menni. Most összegyűjtöttem hét dolgot, ami a legtöbb férfit idegesíti, így, ha a hosszú távú kapcsolat a célod, akkor próbálj meg odafigyelni ezekre.

1. A férfiak nem bírják, ha egy nő buta kérdéseket tesz fel

A pasiknak bejönnek a szőke nők, az viszont kevésbé, ha úgy viselkedsz, mintha egy szőke nős viccből léptél volna ki. Legyen az az apád, a párod vagy a munkatársad, a férfiak nem bírják, ha egy nő közönségesen viselkedik vagy buta kérdéseket tesz fel. Annak se örülnek, ha leégeted magadat és őket a haverjaik előtt, vagy ha komolytalanul viselkedsz. Hisz hogyan vegyen téged komolyan, ha képtelen vagy felnőtt nő módjára viselkedni?

2. Kíméld meg a sztereotípiáktól

Még egyik pasinak sem jött be az a gondolat, hogy „Persze, minden férfi csak azt akarja". Ez az egyik legrosszabb, amit egy férfinek mondhatsz. Honnan tudhatnád, hogy minden férfi egyforma, hisz (feltételezem) nem randiztál az összessel. Mi nők hajlamosak vagyunk puffogtatni a sztereotípiákat, de ezzel csak azt érjük el, hogy éretlennek és ítélkezőnek fogunk tűnni.

3. Nem vagy az anyja!

A legtöbb férfi nem szereti, ha anyáskodsz felette, persze kivéve, ha épp anyakomplexusa van. Azt se nagyon bírják, hogy állandóan be kell számolniuk arról, épp merre járnak, kivel találkoznak, hány órára fognak hazaérni. Nagyfiúk már, nem szeretik az állandó kontrollt és nem bírják a folyamatos aggódást. Az a nő, aki folyamatosan ráakaszkodik a pasijára és az életének minden részletéről tudni akar, hamar parkolópályára kerülhet.

4. A férfiaknak nincs türelmük hosszú üzeneteket olvasgatni

Tudom, ezt nem szívesen olvasod, - hiszen mi nők imádunk hosszú üzeneteket küldeni a szerelmünknek, amiben megosztjuk vele életünk minden rezdülését -, de ki kell, hogy ábrándítsalak. A legtöbb pasi utálja a hosszú üzeneteket. Természetüknél fogva türelmetlenek, szeretnek a lényegre törni és nagyjából tőled is ezt várják. Főleg egy ismerkedés kezdetén ne küldj ömlengős, hosszú üzenetet, mert annyira megrettenhet tőle, hogy inkább el sem olvassa.

Forrás: Shutterstock

5. A pasik nem bírják, ha mindig mindenért bocsánatot kérsz

Mi nők hajlamosak vagyunk arra, hogy mindenért bocsánatot kérjünk, Olyanért is, amiért nem kellene. Leginkább azért tesszük, mert mindenkivel kedvesek akarunk lenni, de érdekes módon a férfiak másképp látják ezt a helyzetet. Számukra ez azt jelenti, hogy nem értékeljük magunkat eléggé ahhoz, hogy kiálljunk önmagunkért.

6. Salátát inkább a barátnőddel egyél, ne a pasiddal!

A férfiak nem bírják, ha másról sem szól az életed, mint a kalóriaszámolgatásról és a diétákról. Nyilván fontos számukra, hogy csinos legyél, de azt is szeretik nézni, ha jóízűen eszel és lehetőleg nem salátát. Arról se kérdezgesd állandóan, hogy Nem vagy túl kövér?, mert ettől a kérdéstől kifut a világból. Bár minden nő ettől parázik, a férfi az ágyban nem a hurkáidat fogja nézegetni és eleve sokkal szexibbnek fog találni, ha önmagad mersz lenni és nem egy tökéletességre törekvő görcs.

7. Ne vágj a fejéhez múltbeli sérelmeket!

Mi nők hajlamosak vagyunk arra, hogy elraktározzuk a sérelmeinket, aztán ha jön egy vita, akkor szépen a pasink fejéhez vágunk olyan dolgokat, amire ő nagy valószínűséggel már nem is emlékszik. Ez pedig nem annyira fair, főleg, ha már egyszer megbeszéltük a dolgot és elméletileg meg is bocsátottunk neki.

Nyitókép: Shutterstock

Kapcsolódó cikkek:

5 általános hiba, ami még a legerősebb párkapcsolatot is tönkreteheti

5 dolog, amit a férfiak megtesznek érted, ha valóban szerelmesek

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.