magazin nőknek kibeszélő karácsony karácsonyi ajándék tippek-tanácsok ajándékötlet
Jön! Jön! Jön! A karácsony már itt toporog az előszobánkban, aki pedig még nem szerzett be semmilyen ajándékot, annak ideje kicsit csipkednie magát. Szerencsére semmi sincs veszve, hiszen még van tíz napunk szentestéig, ráadásul itt egy remek összeállítás is, ami megkönnyíti az utolsóperces-ajándékvásárlást.

A nőket meglepni szerintem nem túl nehéz, persze lehet, hogy csak azért érzek így, mert én is nő vagyok és pontosan ismerem a saját igényeimet – ám, ha ezt nem nézem, akkor is úgy gondolom, hogy a férfiaknak sokkal könnyebb dolguk van, ha ajándékozásról van szó. Miért? Mert a nők rengeteg dolognak tudnak örülni, még akkor is, ha nem feltétlenül személyre szabott az ajándék.

Valamilyen kozmetikai terméket például minden nő használ, és szerintem nincs olyan közöttünk, aki ne örülne egy különleges szépségápolási csomagnak.

Mutatok is pár kedvencet – olcsóbbtól a drágáig -, így, ha akad a családban vagy a baráti körben olyan hölgy, akinek még "nem hozott semmit a Jézuska", akkor ezekből bátran válogathattok.

The Body Shop

Nem titok, hogy a The Body Shop termékeit nagyon szeretem, ennek pedig több oka is van. Egyrészt, mert magának a cégnek nagyon fontos a társadalmi, valamint a környezettel kapcsolatos felelősségvállalás, másrészt pedig, mert mindezek mellett isteni illatú, hatású és megjelenésű szépségápolókat forgalmaz. Tehát, aki bajban van, hogy mit adjon valakinek, akit kevésbé ismer és mondjuk nem tudja, pontosan mire vágyna, az nyugodtan nézzen körül a The Body Shop kínálatában, mert rengeteg izgalmas karácsonyi csomag közül lehet válogatni.
Itt van például az Ünnep a bőrnek ajándékcsomag, ami két tusfürdőt és két testvajat tartalmaz. Ez

azoknak lehet jó meglepetés, akik nem kifejezetten tükör előtt pepecselős, arc- és bőrápolós típusok, viszont értékelik a minőségi és már-már wellness hatású fürdőtermékeket.

Mondhatni, ez az egyszerű, de igazán nagyszerű ajándék, ami nem túl sok, de pont elég, arról nem is szólva, hogy két isteni, limitált illatú termékduó van benne - egy fenyőerdőket idéző (Wild Pine) és egy bekuckózós, fűszeres narancsos (Spiced Orange) -, így akár egy baráti párnak is jó ajándék lehet.

Ára: 7.990 Ft

Forrás: Szeitl Mónika

L'OCCITANE

Szerintem a tél beköszöntével nincs olyan nő a világon, aki ne örülne egy kis kézkrémnek. Vagy inkább sok-sok kézkrémnek! Decemberre ugyanis már valószínűleg kicsípte a kezünket a hideg, vagy ha az nem, akkor a karácsony előtti takarítás miatt vált a bőrünk olyanná, mint a pergamen. Így biztos vagyok abban, hogy a L'OCCITANE kézápoló hatosfogata igazán jól jön most mindenkinek. A cuki csomagolás tehát összesen hat tubust rejt, ezek között pedig akad hűsítő verbénás kézápoló gél, amely rendkívül gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után, cseresznyevirágos kézkrém, amely a tavasz érzetével kecsegtet télen is, levendulás hidratáló, amely frissít és illatosít is egyben, osmanthus krém, amely mélyen táplálja a bőrt, sheás kézápoló, amely a körmöket és a körömágyat is védi, valamint mandulás kézkrém, amely puhít és nyugtat.

Ára: 15.900 Ft

Organique

A harminc feletti korosztálynak, illetve azoknak, akik kifejezetten szeretik a elegáns dolgokat pedig érdemes egy olyan arcápoló csomagot venni, ami felér egy valódi luxusajándékkal – mind külsőre, mind pedig a hatását tekintve. Ilyen az Organique Eternal Gold Megáll az idő karácsonyi ajándékcsomag, amely két exkluzív terméket rejt: egy bőrfiatalító arcszérumot 24K arannyal és egy kolloid aranyat tartalmazó szemkörnyékápolót. Ez a csomag azért kiemelkedően jó, mert

bármilyen, már meglévő arcápolási rutinba remekül beilleszthető,

tehát nem kell lecserélni a már meglévő alap termékeket (ami azért a harminc felettieknél általában elég stabil szokott lenni és nem szívesen változtatnak rajta), csak felturbózni velük a napi szépségápolást. És ki ne örülne egy fantasztikus szérumnak, amelynek koncentrált hatóanyagai mind természetes eredetűek és amellett, hogy hidratálnak, még feszesítik is az érett arcbőrt. A szemkörnyékápoló pedig serkenti a kollagénképződést, ezáltal pedig feszesíti a szemkörnyéket, miközben halványítja a ráncokat.

Ára: 21.990 Ft

Forrás: Beraki-Gräff Dóra

Lush

Nem vagy karácsonykor az egyszerű ajándékok híve? Nos, akkor nézd meg a Lush karácsonyi csomagjait. Oké, itt is van egyszerű, de nagyszerű típus, ám bőven akad olyan is, ami csupa „jósággal" halmozza el azt, akit megajándékozol vele. Ilyen például

a Dreamland ajándékcsomag, ami tényleg mindent tartalmaz, és egy kellemes, fürdőzéssel töltött estéhez nélkülözhetetlen.

Sokan a Lush márkanevet hallva azonnal a fürdőbombákra asszociálnak, holott ennél jóval sokszínűbb a brand termékpalettája, a karácsonyi csomagjaik pedig nem csupán szépek, illatosak, de nagyon változatosak is. A fent említett Dreamland például tartalmaz többféle fürdőbombát (az én személyes kedvencem a glitteres, hatalmas Twilight, de a kisfiam a két macisért rajong), felhő alakú vagy épp unikornis szarv formájú habfürdőt (igen, szilárd habfürdő!), tusfürdőt, testápolót, de testpermetet is. Szóval tényleg mindent, ami egy szuper esti énidőhöz szükséges lehet. Ráadásul a csomagolása nem csupán hangulatjavító, hanem környezettudatos is, arról nem is beszélve, hogy a Lush összes terméke állatkísérletmentes és vegetáriánus.

Ára: 26.590 Ft

Forrás: Szeitl Mónika

Nyitókép: Shutterstock

Te már beszerezted mindenkinek a karácsonyi ajándékot?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.