tippek foci Eb 2021 futball foci EB
Unod a focit? Nem vagy egyedül. Megfogadtam, hogy csak azért is kihozom a maximumot a félig-meddig magányos estékből. Megosztom veletek, én hogyan élem túl ezeket a napokat-heteket, hátha nektek is segít.

Fogadok a meccsekre

A lehető legegyszerűbb trükk, amivel felkelthettem az érdeklődésemet az Eb iránt, hogy fogadtam a meccsekre. A káros szerencsejátékot nem támogatom, de létezik ártalmatlanabb verzió is, mint a pénzben fogadás. Kinyomtattam a hivatalos Eb menetrendet, mágnessel a hűtőre „ragasztottam" és férjemmel együtt megtettük tétjeinket, csak úgy, a játék kedvéért. Kedvenc csapatot is választottam (dögös focisták és kedvenc város alapján). Ezzel szinte tudományos alapon megalapoztam az érzelmi kötődésemet az Eb-hez, így nincs más dolgom csak nyomon követni a fejleményeket.

Főzés, snackek

Arra gondoltam, miért ne tervezhetném meg a vacsorát, az esti meccshez igazodva? Előre megnézem, kik játszanak és igyekszem valamelyik csapat hazájára jellemző ételt elkészíteni. Sőt, olyat is tervezek, hogy kinyomozom egy-egy focista kedvencét és megfőzöm azt. Jó játék, változatos vacsorák.

Utazás fejben

Volt olyan is, hogy utána olvastam a városnak, ahol aznap este a meccset játszották, mintha csak utazásra készülnék. Elterveztem, mi mindent néznék, tapasztalnék meg ott, ha egyszer eljutnék oda. Mi idén még úgysem utazunk külföldre, úgyhogy marad az álmodozás és az alapos előkészületek.

Forrás: Shutterstock

Meccs előtti kvíz

Számtalan szórakoztató kvízt lehet találni a neten, akár az Eb-vel, akár a rendező városokkal vagy csak úgy általában a futballal kapcsolatban. Mi szoktunk ilyeneket játszani felvezetésként és egész jó móka, amellett, hogy sokat lehet belőlük tanulni.

Közös meccsnézés – szigorúan barátnőkkel

Olykor áthívjuk a barátainkat, vagy kiülünk közösen egy kerthelységbe és élvezzük, hogy végre együttlehetünk. A fiúknak adott a program, néznek, elemeznek, söröznek, kiabálnak. Nekünk, lányoknak fakultatív. Ha megunjuk a focit, dumálgatunk vagy elsétálunk valamerre, aztán ha kedvünk támad, újra bekapcsolódunk a szurkolásba.

Az éltető spa

Azért ne higgyétek, hogy lételemem a szervezkedés. Nekem sincs minden nap kedvem előkészülni, kitalálni, kutakodni. Ilyenkor inkább csak bevonulok a fürdőszobába és megteremtem magamnak a tökéletes spa-élményt. Habos fürdő, halk zene, egy könyv és kész is. Újabban rákaptam a podcastok hallgatására, így még a papír sem ázik el a vizes kezemtől.

Futás, edzés, kihalt terepen

Egyik nap úgy döntöttem, én nem csak nézem, hanem inkább űzöm a sportot, ezért elmentem futni, az esti mérkőzés alatt. Nagyon kellemes élményben volt részem, hiszen alig lézengtek páran, a máskor kifejezetten zsúfolt futópályán. Először meglepődtem, aztán leesett, hogy a pasik jelentős része a meccs előtt ül valahol, úgyhogy szabad a pálya.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.