PR cikk
Eljött az ideje, hogy kibővítsd lábbeli gyűjteményed? Ha szeretnéd az outfited egy magasabb szintre emelni, tedd meg egy menő platformcipővel! A jól ismert márkák eredeti sneakerei számos casual és streetwear-szett tökéletes kiegészítői. Ha tehát azon tűnődsz, melyik modell illik a legjobban kedvenc outfitjeidhez, csekkold a kínálatunkat, és válaszd ki azt a női platformcipőt, amelyik tökéletesen tükrözi stílusodat és személyiségedet!
Forrás: sizeer.hu/

Nike női platformcipő – must have a streetwear-rajongók ruhatárában

Nehéz elképzelni egy igényes streetwear-összeállítást a jól ismert márka sneakere nélkül. A könnyen felismerhető Swoosh logóval díszített modellek magasított talpa és időtlen dizájnja tökéletes kombináció, amit egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Legyen szó az eredeti Nike Blazer Platform-ról vagy az ikonikus Nike Air Force 1 Platform-ról, ezek a cipők tökéletesen kiegészítik bármelyik urban outfitet. Ha tehát azon tűnődsz, hogy melyik női platformcipő passzol legjobban streetwear-outfitjeidhez, válaszd a klasszikusokat, és voksolj a megbízható Nike sneakerekre.

Forrás: sizeer.hu/

Platform tornacipők – a gördeszkás outfitek elengedhetetlen kellékei

Ha szereted a mindennapokon a laza outfiteket, a Vans tökéletes megoldás lesz számodra. Bár a márka lépőinek praktikus fazonját kezdetben főleg a gördeszkások értékelték, ma már a közismert Jazz Stripe motívummal ellátott cipők számos casual szett elengedhetetlen elemei közé tartoznak. Az ikonikus Vans Sk8-Hi Platform egy olyan modell, amelynek urban vibe-ot sugárzó megjelenése már sok hírességnek megtetszett. Többek között Hailey Bieber és Rihanna is megkedvelte a cipő időtlen megjelenését. Ha pedig az örökzöld Vans már szerepel a cipőgyűjteményedben, ezúttal válaszd a DC Manual Platform tornacipőt! Ez a minimalista, deszkás stílusú platformcipő könnyen kombinálható casual farmerrel, tréningnadrággal, oversize pólóval és puha melegítővel, rövid szárú felsőrésze, magas futófelülete és robusztus fűzőrendszere pedig még egy rohanó napon sem hagy cserben.

Emeld a stílusod egy új szintre az ikonikus Converses modellekkel!

Kíváncsi vagy, melyik az a platformcipő, amelyik sportos és nőies összeállításokhoz is illik? A klasszikus Converse Chuck All Star Lift vagy a könnyen ápolható Converse Chuck 70 Platform tökéletes a sportos szettekhez és a casual outfitekhez is. Az időtlen színekben, például feketében és fehérben pompázó, univerzális modellek könnyen kombinálhatók kényelmes leggingsszel és melegítővel, de légies szoknyával vagy bodycon ruhával is. Ha tehát gyakran váltogatod a stílusodat - a sokoldalú Converse-nek mindenképpen ott a helye a cipőkollekciódban!

Forrás: sizeer.hu/

Adidas platform cipő – tökéletes választás a sportos megjelenés szerelmeseinek

Ha leggyakrabban sportos ruhákat választasz, akkor ne hagyd ki az adidas Nizza platform sneakert! A rövid szárú felsőrész és az ikonikus három csíkos motívum fantasztikusan jól illik számos casual szetthez. Egy puha tréningruha vagy egy sztreccs anyagból készült szűk szett remekül mutat a Nizza kollekció modelljeivel. Egy klasszikus színű lépőt vagy inkább egy többszínű verziót választasz?

A Sizeernél a nagy márkák eredeti platform cipő találod. A különböző streetwear-brandek széles kínálatából könnyedén kiválaszthatod a számodra tökéletes lépőt! Melyik dizájn lesz a legújabb must have-ed? Nézd meg, milyen modellek várnak rád online, vagy nézz be valamelyik üzletünkbe, és csekkold a kihagyhatatlan sneakereket személyesen!

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.