PR cikk
A magas sarkú cipők a nőiesség netovábbját képviselik, ez kétségtelen tény. De azért had hangsúlyozzuk ki azt is, hogy nem kizárólagosan általuk nyilvánulhat meg a csáberő, a szenvedély. Van, aki jól érzi magát bennük, akad, aki egyszerűen nem találja a helyét. Szóval az első és legfontosabb az egyéni tapasztalás. Mekkora az a sarokméret, ami még abszolút tolerálható, sőt élvezhető és mikortól kezdődnek a bizonytalanságok, a problémák? Mert ezek azok a tényezők, amik azt mutatják, hogy nem biztos, hogy jó ötlet tovább lépni!

A magassarkúban járás tanulható?

Igen, tulajdonképpen igen. Ettől függetlenül, aki semmi esetre sem érez magában hajlandóságot, annak vélhetően nem a női magassarkú kínálat a gyengéje. De, aki elismeri a kategória tagjainak szépségét, számára a https://www.ecipo.hu/noi/felcipo/magas-sarku.html oldal igazi kincsesbányaként szolgálhat. Itt minden olyan kollekció megtalálható, ami a témában releváns. Kisebb és nagyobb sarkú lábbelik egyaránt sikerrel felfedezhetőek. Az, hogy kinek-hol húzódik a lélektani határ abszolút egyénfüggő. A mindennapokban egyébként ki lehet próbálni azokat a típusokat, amik elképzelhető, hogy eleinte némi kihívást jelentenek. Viszont alkalmakra nem célszerű úgy elmenni, hogy a léptek bizonytalanok, mert vélhetően nem a legjobb forgatókönyv, ha a bevonulás és a megérkezés eséssel indul vagy zárul. Szóval a tesztelés nem elvetendő ötlet, ellenben a helyszínt és a körülményeket ildomos alaposan megválasztani és amennyire csak lehet testre szabni.

Forrás: ecipo.hu

Ahogy azt említettük már meg lehet tanulni a magassarkúban járást. Gyakorlással. Ha a szemeket gyönyörködteti a látvány, tehát a szépség elérése, mint motiváció lép be a képbe, akkor az kiváló hajtóerőként szolgálhat. Otthon tipegve hamar elsajátíthatóak a mozdulatok és végül gyorsabban megszokható a „magaslati” levegő, mint arra a legtöbben gondolnának. Nyilván az elhivatottság, az elköteleződés nem hiányozhat a megvalósításból.

A magas sarok a mindennapokban is stabil támaszt jelenthet?

Természetesen igen! Nem kell megvárni a nívós eseményeket ahhoz, hogy a kedvenc magassarkú modell végre előkerüljön a cipős szekrény mélyéről. Szóval az első tipp, hogy ildomos minél gyakrabban magassarkúba toppanni. Aztán a második tanács, hogy eleinte ha nyílik rá lehetőség elegendő rövidebb távokat megtenni benne, de végül harmadik iránymutatásként jöhetnek a hosszabb távokat felölelő kihívások. Negyedik jó tanács, hogy néha nem árt a lábaknak egy kis pihenő, ahogy a gerinc is meghálálja, ha olykor „földszintre” kerül. Úgyhogy otthon például a legjobb választás egy sima talpú papucs, a lábujjak és lábfejek kényelméért. Végül az ötödik tipp, hogy mindegy ki-mit mond, mellékes, hogy a média mit képvisel ebben a témában, a divatmagazinok sem mérvadóak, mert az egyetlen biztos pont a személyes ízlés! Erre érdemes hallgatni, figyelni, még akkor is, ha nem mindig egyezik az álláspont azzal, amit a többség hirdet. Ha a magassarkú hordása komfortos érzetet kelt, a látható szépségen túl, akkor minden adott az örömteli viseléshez függetlenül attól, hogy ki-mit szól.

Forrás: ecipo.hu
Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.