Koktélruhák – hogyan válasszuk ki a tökéletes kézitáskát hozzá?

PR cikk
A koktélpartik szezonja főleg nyáron van. Ez akkor hatványozottan igaz, ha az adott parti például kültéri. Lehet is bőszen válogatni a legtrendibb tervezők legszebb ruhái között, viszont már nem mindenki biztos abban, hogy milyen kistáskát válasszon a szuper csodás koktélruhájához. Szóval nézzük mik a lehetőségek és mihez ajánlottak.
Forrás: modivo.hu

Fekete a kis feketéhez

A kis fekete szinte mindenhová jól mutat és gyakorlatilag kortól, nemtől és alkattól függetlenül mindenkinek jól is áll. A koktélruha amennyire egyszerű annyira nagyszerű. Viszont pont ebben a egyszerűségében keresendő a szépsége is. Ráadásul remekül lehet kombinálni a különféle táskákkal. Természetesen nem kell fekete mindenáron kiegészítőnek, viszont egy csinos flitteres, ékszer kistáskával igazi fekete szépségek lehetünk. Ilyenkor pedig igenis helye van a szép, nagy csillogó ékszereknek. Tökéletes kombinációt kapunk így megszórva sejtelmességgel, eleganciával és királynői csillogással.

Forrás: modivo.hu

Ékszerdobozok az egyszerű ruhákhoz

A kis fekete mellett sok más egyszerűbb fazon, és szín is akad. Általában az egyszínű sötétebb koktélruha lehet egyszerűbb kinézetű ránézésre. Habár ez nagyban függ az anyagtól is. Egy valódi selyem koktélruha már valós, egyedi önmagban is öltöztet. A lényeg viszont az, hogy egy kifinomult kis „ékszerdoboz” táskát mindegyik megérdemel. Az ilyen kistáskák díszesebbek, gyakran a múlt art déco stílusát idézik és igazi ékszerként hordhatóak egy-egy koktélpartira. Az ilyen táskák ugyan nem túl nagyok, de a mobilunk egy kis smink és persze némi pénz még így is kényelmesen elfér bennük.

Csinos flitterek a flittereshez

A flitteres és különféle csillámos koktélruhák kétségtelenül az ilyen partik sztárjai. Csillogásukkal igazi feltűnő daraboknak számítanak, ám érdemes úgy táskát választani, hogy garantáltan tökéletes legyen az összhatás. Egy szintén flitteres, vagy visszafogottabb, egyszínű kistáska lesz a mi tökéletes választásunk. Minden szem ugyanis a ruhára fog majd szegeződni és nem a táskára. Ha szeretnénk beszerezni egy ilyen csodás darabot, nincs más teendőnk, mint a https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/ruhak-es-kezeslabasok/koktelruhak linket meglátogatni. Jó hír, hogy ezek a ruhák akár féláron a mieink lehetnek, ha épp elkapjuk valamelyik hihetetlen akciót.

Elütő színek bűvöletében

Az idei trendeket választva is megjelenhetünk elegánsabb. A 2022-es divat ugyanígy a nagy ellentétekről szól. A hölgyek oversize kabátot hordanak aprócska táskával és fordítva. A kabátok vagy nagyon hétköznapiak elegáns táskával vagy nagyon mindennapiak különösen alkalmi öltözethez. Ebből pedig a koktélpartik ruházata sem lóghat ki. Kék a ruhánk? Nézzünk hozzá egy merész piros kistáskát! Zöld a táskánk? Dobjuk fel egy pink ruhával! Egyszerre elegáns és szemtelenül fiatalos húzás is, amely ugyan nem tudni meddig marad velünk de kétségtelen hogy egész frappáns kombinációk születnek belőle. Érdemes tehát ebben az esetben is próbálgatni a különféle megoldásokat és lehetőségeket.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.