PR cikk
A legtöbbünk számára a bikini szezon napsütést, homokos partokat és pihenést hoz el. Sajnos azonban a megfelelő bikini kiválasztása nem túl egyszerű feladat és sokaknak bele is törik a bicskájuk ebbe. Ha viszont jól felkészülünk, akkor a fürdőruha kiválasztása nem is lesz annyira nehéz mint elsőre gondolnánk. Ha levetjük a berögződéseket, vagyis hogy mi az általános elképzelés a fürdőruháról, akkor sokkal könnyebb dolgunk lesz. Érdemes átgondolni a testünk alakját illetve azt is, hogy 2022 nyarán mit szeretnénk kiemelni a tengerparti megjelenésünk során.
Forrás: astratex.hu

Az emberi testet általában, a vizuális típusok kedvéért gyümölcsökhöz szokták hasonlítani. Ha almára hasonlít a tested alakja válassz tankinit. Igen ám, de milyen is az az alma alak? Az alma alkatúak általában szélesebb középső résszel és vékony lábakkal valamint karokkal rendelkeznek. A tankinik pontosan ezen jellemzők kiemelésében segítenek, illetve a hátrányosabb részeket is képesek elfedni. A vágott alsó résszel rendelkező tankinik pedig premier plánba helyezik a lábakat.

Ha sportolsz és ennek következtében közelít az alakod a tökéleteshez akkor egy merész bikini is jól állhat. A sportos alakkal rendelkezők egyenes vonalakat mutatnak és nincsenek erős vonalaik. A rojtozott bikinik ezeknek a talán túlságosan is egyenes vonalaknak képesek egy kicsike enyhítést adni és így lesz minden egyes résznek ideálisan teltebb hatása.

Forrás: astratex.hu

A bikini továbbá nagyon jól megy a homokóra testtel rendelkezők alakjához. Itt kicsi hasról és tökéletes mellkas valami csipő részekről beszélünk. Ezeket képes egy jó bikini kihangsúlyozni és a figyelmet azon testrészekre irányítani, amik valóban igénylik azt. Sok bikinin találhatunk állításra alkalmas madzagokat. Ezek segítségével tudod beállítani úgy a fürdőruhát, hogy az tényleg a legtöbbet hozza majd ki belőled a tengerparton.

Az alul kötős bikinik a körte alakúaknak állnak jól általában. Az erősebb csipőt és a kicsi hasat valamint mellkast ezek a bikinik kifejezetten jól képesek ellensúlyozni és az így keletkező kontraszt kifejezetten jó hatást kelt. Az alul kötős női fürdőruha azoknak javasolt, akik szeretnék ha a figyelem nem az alsó fertályaikra irányulna, hanem inkább felfele. A körte alakúak egyébként nem csak ebben a fürdőruha típusban gondolkodhatnak. Nekik az egyrészes fürdőruha és a monokini is jól állhat. Itt viszont a legfontosabb mozzanat a megfelelő szín megválasztása. Nézzünk végezetül erről néhány gondolatot!

Forrás: astratex.hu

Válasszunk világosabb színt és így több figyelmet vonhatunk magunkra. Ha ennek az ellenkezője a célod, akkor neked a sötétebb színek fognak segíteni. A fekete és a barna köztudott, hogy nem annyira figyelemfelkeltő, mint mondjuk a sárga vagy a világoskék.

Ha például a tested alma alakú és szeretnéd kiemelni a lábaidat, akkor a fürdőruha alsó részéből érdemes egy sárgát vagy egy rózsaszínt választani. Ha homokóra alakú vagy és szeretnéd ha a vállaid és a felső testrészed több figyelmet kapna, akkor válassz egy fehér fürdőruha felsőt.

Hasonló logika mentén megérthetjük az elrejtés módszereit is. Ha valamelyik testrészedre nem vagy túl büszke és szeretnéd azt a strandon elrejteni, akkor arra sötétebb színű fürdőruhát válassz.

Az utolsó gondolat pedig a csíkokról fog szólni. A vízszintes csíkozású fürdőruha jól töri a látképet. Ha szeretnél kicsit csökkenteni a magasságodon, akkor érdemes lehet vízszintes csíkozású bikinit venni. A függőleges csíkozás pedig pont az ellenkező irányba hat. Ha szeretnéd például hogy lábaid hosszabbnak tűnjenek, akkor válassz egy függőleges csíkozású fürdőruhát. Érted már, hogy miért hord sok lány csíkos fürdőruhát?

Egy szó mint száz, a fürdőruha kialakítása, színe és mintázata nagyon nagy hatással van az összképre. A nyár csupán néhány hónap és egyáltalán nem mindegy, hogy azt milyen ruhában töltjük el, milyen benyomást keltünk a körülöttünk lévőkben. Ettől függetlenül a fontos inkább az, hogy meg legyünk elégedve önmagunkkal. A saját magunkról kialakított kép sokkal többet számít, mint mondjuk a fürdőruha színe. Egy önbizalommal rendelkező fürdőző sokkal pozitívabb látkép a parton, mint egy olyan drága fürdőruhában fürdőző, aki nincs megelégedve magával.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.