Kártyaelfogadás: szólj a főnöknek, mert végre igazad lesz!

PR cikk
Eladó, bolti értékesítő vagy? Egy nap, egy héten hányszor kérdezik meg tőled a vásárlók, hogy tudnak-e kártyával fizetni? 2020-ban már kifejezetten kínos erre a fejcsóválás - és még csak nem is arról beszélünk, hogy a vírus miatt alapvető követelmény. De ha eddig a főnök azt mondta, jó az így, úgysem éri meg - most biztosan nincs igaza, mert a terminál kötelező lesz.
Forrás: fizetesipont.hu

A frusztráció, ami a vásárlóban keletkezik, ha nem tud kényelmesen kártyával fizetni, mindenképpen az eladón csattan, hiszen ő kell, hogy ezt elmondja, ő áll ott szemtől szemben.

Ha emiatt szól a főnöknek, aki terminál-ellenes, mert róla ugyan nem húznak le még egy bőrt a bankok vagy az állam, nos, megint csak rajta csattan a harag, mert szólni mert.

Most mégis megéri még egyszer, utoljára szólni, mert ha eddig a tulaj nem tudott róla, hát most érdemes megtudni: január 1-től kötelező lesz a terminál.

Egészen pontosan arról van szó, hogy akinek kötelező most is online pénztárgépet használni, annak 2021. január 1-től kártyaolvasó terminált is kötelezően biztosítania kell. A beszerzésért pedig saját maga felel.

Az egyik oldalról plusz motivációt adhat az, hogy ha ezután a terminált nem a bolt biztosítja, # összegű bírságra számíthat - ami azért messze meghaladja a telepítés és a használat költségét.

De ha inkább szeretnéd pozitív érvekkel meggyőzni, mást mondunk.

Van még ugyanis olyan lehetőség is a piacon, amivel nem, hogy költségekbe nem kell verni a boltot vagy üzletet, hanem tisztán nyerhet a terminálbevezetésen.

Egyrészt még van egy hely, ahol igényelhet a terminálra 80 000 forint vissza nem térítendő állami támogatást ott, ahol 2017. november 1-jén nem volt üzemben POS-terminál.

Ez a hely a Fizetési Pont, ami szerencsés.

Ugyanitt ugyanis indítottak egy akciót, ami éppen azokat a kiskereskedőket célozza, akik tehernek, akár nyűgnek érzik ezt a kötelezettséget, főleg a költségek miatt.

Ez a Szerződj most, fizess csak januártól akció, és pontosan azt jelenti, ami a nevéből is nyilvánvaló: a most szerződőknek (akik nem várják ki a határidő utolsó pillanatát), egészen december 31-ig nem kell kifizetni az alapdíjat, a hálózati kapcsolat díját, a havi számlavezetési díjat, és a fizetési kártya havidíját sem. (És erre az időszakra utólag sem.)

Tehát: ha idegesít a vásárlók piszkálása, ha makacs a főnök, és még nem tudja, hogy kötelező lesz a terminál: szólj neki, és mutasd meg a Fizetési Pont oldalát. Ha már kötelezik a terminálra, ezzel fog a legjobban járni, mert még pénzt is kereshet vele ahelyett, hogy kiszórná azt - feltéve, hogy mielőbb szerződik.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.