Szex bakancslista: Ezeket próbáltad már? +18

Ha a trend szót hallod, idén nagy eséllyel a rose gold manikűr ugrik be, vagy egy leopárd mintás kabát. De most vonatkoztass el a gardrób és a fürdőszoba kincseitől, mert a hálószobában is várnak újdonságok! Ideje új ruhába bújtatni a libidódat!

Naplemente a sivatagban, szörfözés Ausztráliában, nászút Tanzániában, tanulás kínaiul, fél év munka a tengerentúlon - nem rossz bakancslista, de mi a helyzet a szexuális életeddel? Minden stimmel, vagy csak félsz róla beszélni? Kevés vagy sok? Kipróbálnál valamit, de nem mered? Ha igen, akkor írd meg a saját erotikus bakancslistádat! Végre teret adhatsz a vágyaidnak és a kíváncsiságodnak. Tervezz, alkoss, kísérletezz! Íme, néhány tipp, hogy a vágyak lajstromáról minden megvalósuljon.

Lépd át a határaidat!

Mindannyiunknak más a komfortérzete, pláne, ha szexről van szó. A határok ugyan biztonságot nyújtanak, de vajon mennyire csábító a kiszámíthatóság? Pontosan tudod, mi történik, amikor a párod "úgy" jön be a hálószobába, vagy amikor rácsap a combodra? Előzd meg, teszteld, majd lépd át a határaid! Ne hagyd, hogy ugyanúgy történjen minden, ahogy szokott!

Lepd meg a fürdőben, vagy próbáld ki rajta az erotikus masszázst! Az újdonság, a kísérletezés és a fantáziálás addig nem tapasztalt lendületet ad a szexualitásnak. Persze, nem kell rögtön ostort ragadnod, kezdésnek az is tökéletes, ha felolvasol egy pikáns novellát.

Ne játszd meg az orgazmust!

Ha nem vagy Samantha Jones, valószínűleg már volt ilyen tapasztalatod: "Ne most, álmos vagyok! Na jó, csináljuk... Hát, nem az igazi, de legyen, látom a várakozó tekintetét, jó lesz, mindjárt... Hú, jó volt."

Hagyd abba a színlelést! Az elmúlt évek botrányai beleégették a nők tudatába a kölcsönös beleegyezés fogalmát. Nevetségesen hangzik, de sokan ekkor jöttek rá: nemcsak ki lehet, de ki is kell mondani, ha valami nem jó. Miért kell a színlelt öröm, ha az lehet igazi is?

Forrás: Shutterstock

Szexelj tudatosan!

A tudatos szex utazás a test körül. Minden orgazmus egy célállomás. Csak statisztikát vezetsz, vagy tényleg kapcsolódni akarsz a másikhoz? Engedd el az orgazmust! Ne túl messzire, csak egy kicsit hátrébb. A szex alatti flow élmény csodálatos tapasztalat, amelynek során a legmélyebb szinten egyesülsz a másik emberrel. Úgy kell jelen lennie, hogy szinte a levegőt is egyszerre veszitek. A nagy fináléval majd akkor érdemes foglalkozni, ha az előadás sikeres volt.

Egyebek mellett a sikeres "előadás" bemutatása miatt nézték annyira sokan a briliáns Masters of Sex című sorozatot. Masters és Johnson az 1960-as években mutatták be úttörő terápiájukat, az érzéki fókusz technikát, mely során a párok csak érintették egymást (kivéve a legintimebb részeket), hogy felfedezzék: mi jó és mi kellemetlen a számukra. Szorongóknak különösen ajánlott módszer, de a bevállalósak is meglepődnének az eredményen.

Szexuális wellness

Órákat izzadsz a konditeremben, hogy kívánatos legyél - de mit számít a kockás has, ha az intim zónáid elhanyagoltak? Ha még kielégítőbb pásztorórára vágysz, itt az idő, hogy megerősítsd a gátad is! Az eredmény többszörös orgazmus formájában érkezik. Az sem árt, ha mindketten beiratkoztok egy Kegel-kurzusra.

Intim coach

Szerencsére egyre többen felismerik, hogy egy terápia akár azoknak is jó lehet, akiknek nincsenek gondjaik, mindössze új kapcsolati célokra, magasságokra vágynak. Egy intim coach sokat segíthet, hogy javuljon a kommunikáció, az érintéskultúra és a szexualitás. Ahogy abban is, hogy a párok még jobban kapcsolódjanak, és mélyebben megértsék egymást spirituális, intellektuális vagy szexuális szinten.

Persze, ha rendkívüli élményre vágyunk, lehet szó beszélő vibrátorról vagy a közeljövőben megvalósuló űrszexről is - de első körben talán elegendő, ha jól érezzük magunkat. Hiszen - akárcsak az élet - a szex is élvezetesebb és szórakoztatóbb, ha mosolygunk hozzá.


Nyitókép: Shutterstock