"Vibrátort a tinilányoknak!" Elment az eszed, ember?!

A minap egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy cikkre, mely szerint egy blogger azt javasolja: vegyünk vibrátort a tinédzser lányainknak, hogy fel tudják fedezni, miként jó nekik a szex.

Ne az első fiúnál ügyetlenkedjenek a tapasztalathiány miatt bukdácsolva. Két lánygyermek édesanyjaként elgondolkodtam a témán. Képzeletben visszautaztam az időben, és elméláztam azon, vajon milyen arcot vágott volna a volt férjem annak idején, ha egy nap két diszkréten becsomagolt dildóval tértem volna haza - majd a két segédeszközt a lányaim kezébe nyomtam volna, mondván: "Íme a titok kulcsa. Most továbbképzést tartok nektek a használatáról, csupán azért, nehogy egy pattanásos képű, serkenő bajszú nyikhajjal kelljen elsőként kísérleteznetek."

Azt is vizualizáltam, mi lett volna, ha egy szép napon édesanyám beosont volna a spájzba, a körtebefőtt és a baracklekvár mögül előhúzott volna egy ilyen eszközt, és a kezembe nyomva közölte volna: "Édes kislányom, mától kezdve ismerkedjetek! Nehogy már egy suttyó matasson rajtad először, aztán te meg azt se tudd, mit kell kezdeni magaddal!"

Valahogy annak idején sikerült vibrátor nélkül is megbeszélnünk a témát. A lányaimnak először a szerelemről meséltem, aztán pedig nem a méhecskék és a virágok buja viszonyát taglaltam, hanem koruknak megfelelően, a megérzéseimre hagyatkozva mondtam el, amiről úgy gondoltam, tudniuk kell. Igen, meséltem nekik arról is, hogy kivel és hogyan veszítettem el az ártatlanságomat, de nem toltam le minden információt a torkukon, hanem bátorítottam őket, hogy kérdezzenek. Ha pedig megtették, válaszoltam.

Forrás: Shutterstock

Így tizen év távlatából rá kell jöjjek, hogy meglehetősen kőkorszaki módszereket alkalmaztam... A "dolog" azóta velük is megtörtént, szerencsére fülig szerelmesen, és ez azóta sem téma nálunk. A szexualitás az élet természetes része és öröme.

Én elhiszem, hogy a világ már igen nyitott, és a szexus sem olyan, mint nálunk volt egykor, időszámításunk előtt, az ókor környékén, amikor még íze volt az első csóknak, és minden érintéstől jólesően megborzongtunk. Most minden információ kéznél van, bármikor felmehet egy tinédzser fiú vagy lány egy pornó oldalra, és hát azt lát, amit...

Egy neves magyar szexuálpszichológus előadásán járva olyan dolgokat tudtam meg, amitől tátva maradt a szám. Például, hogy a középkorú japán férfiak több, mint fele nem kezd aktusba a másik nemmel. Mert már olyan szexuális segédeszközöket találtak fel, amely úgy kiszolgálja a tulajdonos igényeit, mintha egy egész csoport szakképzett gésa dolgozna rajta. Kever, kavar, csak éppen nem mosogat... de még ezt a napot is megérhetjük. Mégis hogy tudná felvenni a versenyt ezzel egy átlagos nő?

Vagy a világban romlott el valami, vagy az említett bloggernek van feltűnési viszketegsége. (Szerintem mindkét verzió megállja a helyét...) Azt gondolom, ha a javaslatot alkotó hölgy komolyan gondolja, amit írt, talán lepje meg magát egy ilyen segédeszközzel - hátha ezzel orvosolja az exhibicionizmusát.

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezt olvastad már?