40 évesen próbáltam ki először a vibrátort! - 18+

Talán meglepő lesz, amit mondok, de negyvenéves koromig nem használtam semmilyen szexuális segédeszközt. Valahogy nem is gondoltam rá.

Nem prűdségből, álszemérmességből, inkább azért, mert nem jutott eszembe, hogy nekem erre szükségem volna. Remekül elvoltam az igaziakkal, a facér időszakomban pedig sikerült saját kezűleg gondoskodnom a boldogságomról... Viszont a pasim (akit az egyszerűség kedvéért B-nek nevezek) elég nyitott szexuális téren, és úgy gondolta, megmutatja az erotikus játékszerek igazi világát. Én pedig kétségek között ugyan, de belementem a dologba.

Dupla öröm helyett dupla csalódás

Elsőként egy okostelefonnal irányítható vibrátort teszteltünk. A csomagolás és a letisztult dizájn nagyon tetszett, a türkizkék pedig a kedvenc színem - B. remekül eltalálta az ízlésemet. Persze beletelt egy kis időbe, amíg kitaláltuk, hogyan kell a mobilt szinkronizálni a vibrátorral, aztán a tettek mezejére léptünk. Vagyis léptünk volna. Legújabb szerzeményünk ugyanis elkezdett eszeveszetten rezegni, aztán furcsa hangot adott ki magából.

Ahogy ott sípolt az ágyban, olyan érzésem volt, mintha egy földönkívüli bámulna rám, aki alig várja, hogy magával vigye a vaginámat egy távoli galaxisra. A pasim végül dühében falhoz csapta, amitől a kis szörnyeteg abbahagyta a csipogást, ám ezzel együtt a vágyunk is elnémult. Legalábbis aznap estére.

Forrás: Shutterstock

Messze még a hetedik mennyország...

A következő kollekció nem nézett ki túl bizalomgerjesztően, és inkább egy varázsgombára hasonlított valami mesefilmből, mint egy felnőtt játékszerre. Rövid előjáték után B. lassan belém csúsztatta a vibrátort - amihez egy kagyló formájú csiklóizgató is tartozott -, aztán intenzív rezgésre állította. Próbáltam teljesen átadni magam a kéjnek, vagy legalábbis úgy tenni, mint aki élvezi. De nem repültem el a beteljesülés hetedik mennyországába - hiába hirdeti a gyártó ezzel a szlogennel a terméket.

Sőt, ha őszinte akarok lenni, kurvára untam a dolgot, mert semmi extrát nem éreztem. Valószínűleg azért, mert a behelyezhető rész túl kicsi volt (lehet, tényleg mesebeli törpéknek gyártották?), a kagyló pedig nem illeszkedett pontosan oda, ahol izgatnia kellett volna. Néhányszor még próbálkoztunk vele, de nem jött a várva várt gyönyör.

Elélvezni a Lidlben? Na, még mit nem!

Nagyon megörültem, amikor megláttam a gyönyörű, csipkés fehérneműt, ami szintén a csomagban lapult. Hamar kiderült azonban, hogy többről van szó, nem pusztán egy csábos alsóról. Eddig csak egyszer láttam hasonlót A csúf igazság című filmben, ahol Katherine Heigl ilyen bugyiban jutott el a csúcsra. Hát én is felvettem ezt a vibrációs csodát, és remek szórakozás volt a hálószobában, de így azért nem mernék kimenni az utcára, vagy mondjuk, vásárolni. Egyrészt elég hangosan zümmög, másrészt nem szívesen néznék szembe a nyilvános orgazmus veszélyével.

Szegi Zita

Forrás: Shutterstock
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

    Ezek is érdekelhetnek