Szerelmi taktikák: ha azt hitted, hogy kiismerted a férfiakat, akkor most figyelj…

Netflix szer kibeszélő flörtölés magazin
Mire vágyik a másik nem? A nők legnagyobb motivációja, hogy szeretve érezzék magukat, a férfiak pedig kényelemre és nyugalomra vágynak. A nők az apróságokra, a részletekre figyelnek, ellenben a férfiakat az élmény egésze érdekli. Tényleg így működünk? Mire vágyunk valójában?

Megnéztem a Netflix legújabb török produkcióját, a Szerelmi taktikák című romantikus vígjátékot, ami megkísérel betekintést nyújtani a másik nem randizási szokásaiba. A történet két főszereplője Asli, a népszerű ruhatervező és blogger, valamint Kerem, aki a reklámszakma fenegyereke. Mindketten úgy gondolják, hogy sikerült kiismerniük a másik nemet, és bármikor el tudják érni azt, hogy valaki beléjük szeressen. A fiatalok fogadást kötnek a barátaikkal, egy szórakozóhelyen egymás prédájává válnak, majd kezdetét veszi a taktikázás.

Kezdődjék a játék!

Először csak szemeznek egymással, mindketten a másik kezdeményezésére várnak, de végül Kerem lovagiasságának köszönhetően megismerkednek. A játék elindult, és bár a barátaik nem értik, hogy miért nem cseréltek telefonszámot, a flörtművészek máris egy lépéssel előttük járnak. A terv következő lépése egy véletlennek tűnő találkozó, amelybe a sors keze valóban bele fog avatkozni. Mindketten ugyanarra a kiállításmegnyitóra lesznek hivatalosak, majd ugyanabba a taxiba szállnak be, és elmennek együtt egy klisés vacsorára. Bár mindketten önteltnek és pökhendinek találják a másikat, tagadhatatlanul élvezik a játszadozást.

A taktikázás folytatódik, azonban arra egyikük sem számít, hogy közösen kell részt venniük egy üzleti úton Kappadókiába. Már az első este próbálják féltékennyé tenni egymást, de hamar rájönnek, hogy így sokkal rosszabbul jártak. Végül együtt töltik az estét, és kiderül, hogy Kerem épp ebben a városban nőtt fel.

A történetben romantikus programok áradata veszi kezdetét: közös agyagozás partiszettben és magas sarkú cipőben, amit napfelkeltével egybekötött hajnali hőlégballonozással zárnak. Azonban Asli pánikrohamot kap, és csakis Kerem ölelésében talál megnyugvásra.

Rövid időre elfeledkeznek a játékról, és valós érzelmek kerülnek a felszínre.

Forrás: Netflix

Szeret vagy nem szeret?!

Nem szeretném elárulni, hogyan alakul Asli és Kerem kapcsolata, ám a török sorozatok rajongói bizonyára sejtik, hogy kettejük története még számos fordulatot tartogat számunkra. Negédes romantikus filmkockákból, összetört szívből, és mindent eldöntő találkozásokból garantáltan nem lesz hiány. A film végén arra is választ kapunk, hogy a szerelem vajon feláldozható-e a játszmák oltárán, valamint győzhet-e az ego az érzelmek felett.

A Szerelmi taktikák összességében egy felszínes képet mutat be arról, hogyan működik a női és a férfi logika a párkeresést illetően. Számos klisét láthatunk napjainkból, kezdve azzal, hogy milyen szetteket részesítsünk előnyben, hogyan flörtöljünk és játszmázzunk nemcsak a való életben, hanem az online kommunikációban is. Azonban arra is rávilágít, hogy az élet - minden praktika és trükk ellenére – mindig elrendezi a szálakat.

Ha valakivel meg kell ismerkednünk, akkor jelen lesz az életünkben, a sors pedig kezeskedik arról, hogy a véletlennek tűnő találkozások okkal történjenek az életünkben.

Ha te is kíváncsi lettél a Szerelmi taktikák című filmre, akkor semmiképp se hagyd ki a modern Asli és Kerem történetét.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.