magazin kibeszélő randi nőcsábász sportkocsi
Pontosan tudom, hogy mire megy ki a játék! Hát persze, hogy arra... Nem akar mást tőlem, csak azt, majd eltűnik. „Ghostingol", ahogy a legújabb szleng mondja. Akkor miért vonz a gondolat, hogy randizzak vele?

Tamást pár éve ismertem meg egy sajtótájékoztatón. Ő képviselte a „zöld" környezettudatos építőipari céget. Nagystílű, karizmatikus férfiként minden szem rá szegeződött. Az a fajta, akinek nemcsak, hogy kék a szeme, de tudja is, hogyan nézzen vele.

Az a fajta, akinek selyemkendő lóg ki a zakója felső zsebéből, és aki egy hosszú nap után rágyújt egy szivarra és elfogyaszt egy pohár drága ír whiskey-t.

Valami volt a paliban, amitől a legtöbb nő elpirult. Volt abban valami, ahogyan benyitott az ajtón. Nem is a mozdulat, inkább az energia, az önbizalom tagadhatatlan megnyilvánulása sugárzott belőle. Csak munkakapcsolat volt köztünk, fel se merült bennem több.

Elég későn érő típus vagyok, és 25 évesen jóval naivabb voltam a korosztályomnál. Arról már nem is beszélve, hogy ő legalább tíz évvel idősebb nálam, és inkább apafiguraként tekintettem rá, mint férfiként.

De főként azért tartottam tőle, mert a közösségi oldalán hetente rakott ki más-más nővel képet. Na, de a nők képei sosem szerepeltek a képeken, csak a felszolgált fine dining fogásokat fotózta le Tamás, és a posztban szerepelt, hogy éppen melyik lány társaságában volt az étteremben.

Nagystílű, karizmatikus férfiként minden szem rá szegeződött. Az a fajta, akinek nemcsak, hogy kék a szeme, de tudja is, hogyan nézzen vele. Forrás: Shutterstock


Tipikus nőcsábász viselkedési minta - gondoltam. Így ha az egyik barátnője számon kérné, foghatja a dolgot arra, hogy ez csak egy munkaebéd volt, és nem randi, a poszt pedig azért volt elengedhetetlen, mert az a hobbija, hogy lefotózza a gourmet ételeket.

Érdekes az élet, nemrég múltam 30 éves, így már nem vagyok az a kis csitri, akit Tamás ismert régebben. Legalábbis merem remélni, de éppen attól félek, hogy a korral nem lettem bölcsebb.

Minden egy szürkének induló szerdai napon kezdődött. Tamás váratlanul felhívott, és a hogylétemről érdeklődött. Ahogy már mondtam, azelőtt csak munkakapcsolatban voltunk, semmi több. Furcsálltam a dolgot, de hamar kiderült, hogy valamelyik nap látott, ahogyan elbicajoztam az utcán, és ő köszönt, de én csak suhantam tovább, és nem vettem őt észre.

Gyanússá kezdett válni, hogy ez nemcsak egy „de rég találkoztunk, baráti telefon", hanem annál sokkal több.

„Vajon elfogytak Tamás körül a nők?" - gondoltam magamban, mikor alig mertem hinni a fülemnek, mert valóban felvetette a hívás végén, hogy valamelyik nap együtt vacsorázhatnánk.

Lehet, hogy most, hogy már nem vagyok az a kislány, aki pár éve voltam, Tamás komolyan vesz? És ha igen, akkor megéri nekem a nagy valószínűséggel bekövetkező szívfájdalom, miután Tamás többé nem hív és nem is rakja ki a Facebookra azt a fogást, amit együtt fogyasztottunk el?

Itt az ideje, hogy férjhez menjek, egy rendes, kedves, Zoli vagy Attila nevű alakhoz, aki szereti a kutyákat, nem iszik, nem dohányzik, van állása és autója, na de nem az a nagy sportkocsi, csak egy kedves kis Honda, amibe majd egyszer beleférhet a gyerekülés. Minél előbb, mielőtt egy magányos, macskás vénlánnyá változom.

De addig is, egy randi még beleférhet Tamással, ki tudja, talán azóta megváltozott. Vagy mégse? Folytatás következik.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.